Yardım Amazon Ürün İadesi Hakkında Soru

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Konuyu özetliyorum;
Amazondan yaklaşık 2 yıl önce bir ürün satın alıyorum.
Garanti süresi dolmadan önce ürün arızalanıyor. Servis iade ve değişim raporu veriyor.

Ancak o kartın süresi doldu. Dolayısı ile kart amazonda kayıtlı değil. Hatta öyle bir kart şuanda yok. Ama aynı bankaya ait başka kartım var.
İade geldiğinde ne olacak? Benzer durumu yaşayan birisi var mı?

Konuyu özetliyorum;
Garanti süresi dolmadan önce ürün arızalanıyor. Servis iade ve değişim raporu veriyor.

Ancak o kartın süresi doldu. Dolayısı ile kart amazonda kayıtlı değil. Hatta öyle hir kart şuanda yok. Ama aynı bankaya ait başka kartım var.
Amazon müşteri temsilcisine yazınız

Konuyu özetliyorum;

Ancak o kartın süresi doldu. Dolayısı ile kart amazonda kayıtlı değil. Hatta öyle bir kart şuanda yok. Ama aynı bankaya ait başka kartım var.
ödeme bilgisi güncellenir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Büyük ihtimalle hediye çeki verecekler bende öyle oldu
Konuyu özetliyorum;

ben iade yerine misli ile değişim talep ederdim çünkü 2 yıl önceki parayı vericekler büyük ihtimalle

ben iade yerine misli ile değişim talep ederdim çünkü 2 yıl önceki parayı vericekler büyük ihtimalle
Onu anca thh kararı ile alabilirim. Çok üsteledim ama vermiyorlar.
Bu konuda şuan alışveriş deneyimime göre Hepsiburada daha müşteri memnuniyeti odaklı. Önceden bu durum tam tersiydi.

Onu anca thh kararı ile alabilirim. Çok üsteledim ama vermiyorlar.
Bu konuda şuan alışveriş deneyimime göre Hepsiburada daha müşteri memnuniyeti odaklı. Önceden bu durum tam tersiydi.
katılmıyorum hepsiburada da müşteri memnuniyetine önem vermiyorr bana kalırsa amazon daha önde kalıyor

katılmıyorum hepsiburada da müşteri memnuniyetine önem vermiyorr bana kalırsa amazon daha önde kalıyor
Amazon eskiden harikaydı. (Bence)
Türkiye pazarında yetkili kim bilmiyorum ama müthiş bi amatörlük var.
Örneğin, Bir temsilci ile görüşürken bir başkasının tüm bilgilerini yanlışlıkla bana yazdı mesela.
Hepsiburada'da kayıt açıyorlar ve gerçekten size dönüş yapıp sorunu çözüyorlar (premium olmasam bile yaptılar.)
Şu ana kadar çözülmemiş tek bir destek talebim bile yok. Hatta bir keresinde işgüzar bir pazaryeri satıcısı bana fatura ver(e)medi.
Satıcıya defalarca kez yazdım, dönüş yapmadı, en sonunda Hepsiburada olaya müdahale etti, ve ürün bende kalacak şekilde iade yaptılar.
Amazonda kayıt açıldığında, size dönüş yapılacak vs. Denildiğinde asla kimse beni geri aramadı dönmedi. Genelde sorunu çözmek için defalarca kez işi bilen birisine denk gelmek için vakit harcıyorum.
Genelde bir temsilcinin söylediği, diğer temsilcinin söylediği ile uyuşmayabiliyor.

Elbette her alışveriş tecrubesi farklılık gösterir, eskiden Hepsiburada'da önyargılıyken şimdi kendimi daha yakın hissediyorum. Diş fırçamı bile amazon'dan satın alan biri olmama rağmen,
Sırf bu yüzden Amazon'daki alışverişlerimi neredeyse sonlandırdım.

Amazon eskiden harikaydı. (Bence)
Türkiye pazarında yetkili kim bilmiyorum ama müthiş bi amatörlük var.
Örneğin, Bir temsilci ile görüşürken bir başkasının tüm bilgilerini yanlışlıkla bana yazdı mesela.
Hepsiburada'da kayıt açıyorlar ve gerçekten size dönüş yapıp sorunu çözüyorlar (premium olmasam bile yaptılar.)
Şu ana kadar çözülmemiş tek bir destek talebim bile yok. Hatta bir keresinde işgüzar bir pazaryeri satıcısı bana fatura ver(e)medi.
Satıcıya defalarca kez yazdım, dönüş yapmadı, en sonunda Hepsiburada olaya müdahale etti, ve ürün bende kalacak şekilde iade yaptılar.
Amazonda kayıt açıldığında, size dönüş yapılacak vs. Denildiğinde asla kimse beni geri aramadı dönmedi. Genelde sorunu çözmek için defalarca kez işi bilen birisine denk gelmek için vakit harcıyorum.
Genelde bir temsilcinin söylediği, diğer temsilcinin söylediği ile uyuşmayabiliyor.

Elbette her alışveriş tecrubesi farklılık gösterir, eskiden Hepsiburada'da önyargılıyken şimdi kendimi daha yakın hissediyorum. Diş fırçamı bile amazon'dan satın alan biri olmama rağmen,
Sırf bu yüzden Amazon'daki alışverişlerimi neredeyse sonlandırdım.
dediğiniz olabilir şimdi ben bi ara termos aldım 1000tl lik termos 200 nays ile indirimdi birde çok hafif çizik vardı ama farketmezdi çok hafif bana 200 tl indirim verdiler değişim iade ede talep ettiler ben indirimi seçtim 580 küsüre falan düşmüştü o civarlara ve ne foto istediler ne bir şey geçen ayakkabı aldım indirime girdi para iadesi yaptılar falan ama hepsiburadadan bir şarj aleti aldım indirimde aşırı uyguna geldi bozuk geldi değişim talepp ettim kabul etmediler ürün kalmaddıd vs dediler ama amazonda da sonradan indirim geldi başka bir ürüne ve para iadesi aldım black friday dı boşa gitmişti

Hala iadeyi yapamadılar. Hatta bugün bildirim gelmiş, para iadesi yapılamadı olarak.

para iadeniz işlenemedi diyorsa uğraştırıyorlar ona göre :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,843
Üyeler
197,066
Son üye
LJVRT41
Geri