ismini soylersen yardımcı olabilirimMerhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Obaaaa yürümüyor uçuyor adetaismini soylersen yardımcı olabilirim
kanka cs deki nickinden bahsediyorum ıhfadfoıadsofjlObaaaa yürümüyor uçuyor adeta
Cansuismini soylersen yardımcı olabilirim
Oyun içinde gözükmesin yeterMerhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
KdkskfkdkfkskTürk gelmediği sürece sorun yok. Banada bahtsız bedevi seni çölde kutup ayısı şey yaptı mı diye soruyorlar
isimde birsey yokmus millet hep biseyle dalga gececek yer arıyor steam kullanıcı adını degistirmen gerekiyor diye biliyorum cs de özel bir ayarı yokCansu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun içinde gözükmesin yeter
Kdkskfkdkfksk
Kız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyorisimde birsey yokmus millet hep biseyle dalga gececek yer arıyor steam kullanıcı adını degistirmen gerekiyor diye biliyorum cs de özel bir ayarı yok
Teşekkür ederimisimde birsey yokmus millet hep biseyle dalga gececek yer arıyor steam kullanıcı adını degistirmen gerekiyor diye biliyorum cs de özel bir ayarı yok
oyunu biliyorlar demekki normal atilmanKız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor
Teşekkür ederim
cs de oyle ucube bir kitle var en iyisi degistirmen olur rahatsız etmezler en azındanKız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor
Teşekkür ederim