Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

bunu bir dener misin hocam bakalım başarabilecek misin? Eğer başarırsan tüm depo sayende razer ürünlerini garantiye gönderebilecek :)
Garantiye vermesi için bilkom garantili olması lazım bilkom garantiside genelde tamirle uğraşmıyor değişim yada para iadesi oluyor değişim çıksa depoda stokta olması lazım en olası para iadesi olur gibi.

Ben açtım az önce hocam. Scroll tekerleğini bozmuşlar :D. Acaba Razer'a garantiye versem değişim yaparlar mı?
Valla mouse tan 3 gün önce monitör değişimi geldi onu bile açamadım hala bugün de bayram diye açamadık eve dönemedim inşallah yarın :)

Ben açtım az önce hocam. Scroll tekerleğini bozmuşlar :D. Acaba Razer'a garantiye versem değişim yaparlar mı?
Amazon Razer ürünlerinde garanti servisi sunmuyor. Direkt değişim sağlıyor. Daha önce birebir yaşadığım bir durum. Scroll'u bozulmayan Razer mouse varsa sahte falandır herhalde :) Birebir değişim veya ücret iadesi teklif ediyorlar. Depodan alınan ürünlerde garanti veriyorlarsa eğer değişmeleri lazım. Depo garanti süreci hakkında bilgim yok.

Boş mesajlar ile spam yaparak mesaj kasamazsın. Yarım saatte 30 tane boş mesaj atmışsın, yorulmuşsundur biraz tatil yap iyi gelir.
Hocam merhaba, 30 yaşındayım. Uzun süredir takip ettiğim bir TV vardı, güzel bir indirime girmişti, paylaşmak istedim. Platformu yeni yeni kullanıyorum, minimum mesaj olayı güzel ama indirim için minimum mesajları biraz daha kısa olursa daha iyi olur.

3 sene sonra hesabın şifresini hatırlayıp sıcak fırsat konusu açmak için yana yakıla mesaj mı atıyorsun bu mudur ?
hocam :) 3 senedir hesaba gir çık yapıyorum işimin olduğu kısımları kullanıyorum evlilik arefesindeyim uzun süredir takip ettiğim bi tv 50.000 TL lik bir tv 10.000 TL indirime girmişti insanlar faydalansın istedim çünkü gerçek indirimdi okey :)

Hocam merhaba, 30 yaşındayım. Uzun süredir takip ettiğim bir TV vardı, güzel bir indirime girmişti, paylaşmak istedim. Platformu yeni yeni kullanıyorum, minimum mesaj olayı güzel ama indirim için minimum mesajları biraz daha kısa olursa daha iyi olur.
Katılmıyorum. 2023 yılında kaydolmana rağmen gerekli mesaj sayısına ulaşamadıysan konu açamıyor olmanı destekliyorum. Bence daha yüksek mesaj sayısı şartı ile beraber "en az 1 aylık hesap" şartı yada yeni hesaplar için "konu onayı" gibi ek kriterler bile düşünülebilir.

Sıcak fırsatlar forumun en popüler bölümlerinden birisi, burada açılan konuları pek çok kişi direkt bildirim olarak alıyor. Bu sebeplerle burada konu açma hakkı, forumu kullanan ve doğal yollar ile gerekli mesaj sayısına ulaşmış kişilerde olmalı. Önlem alınmaz yada kriterler düşürülürse sahte hesaplar gelip kolayca burada spam yapar. Şu hali ile bile yeteri kadar saldırı alıyor. Dolayısıyla bu tip yollar uygulanmak zorunda, zaten kriter yüksek bile değil.

Fikirleri var ise şeflere mention: @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

Katılmıyorum. 2023 yılında kaydolmana rağmen gerekli mesaj sayısına ulaşamadıysan konu açamıyor olmanı destekliyorum. Bence daha yüksek mesaj sayısı şartı ile beraber "en az 1 aylık hesap" şartı yada yeni hesaplar için "konu onayı" gibi ek kriterler daha iyi olabilir.

Sıcak fırsatlar forumun en popüler bölümlerinden birisi, burada açılan konuları pek çok kişi direkt bildirim olarak alıyor. O yüzden burada konu açma hakkı, forumu kullanan ve doğal yollar ile gerekli mesaj sayısına ulaşmış kişilerde olmalı. Önlem alınmaz yada kriterler düşürülürse yeni kaydolan birisi gelip kolayca burada spam yada reklam yapar. Şu hali ile bile yeteri kadar saldırı alıyor. Dolayısıyla bu tip yollar uygulanmak zorunda.

Adam çalışıyor

hocam :) 3 senedir hesaba gir çık yapıyorum işimin olduğu kısımları kullanıyorum evlilik arefesindeyim uzun süredir takip ettiğim bi tv 50.000 TL lik bir tv 10.000 TL indirime girmişti insanlar faydalansın istedim çünkü gerçek indirimdi okey :)
Söylediğiniz şey imkansız çünkü işin arka planını bilmiyorsunuz. Oraya açılan bir konu binlerce üyeye anında bildirim ve mail olarak geri dönüyor. Haliyle bunu bilenler art niyetli olarak kullanıyor, 55 mesaj sınırına rağmen hâlâ daha yaşanmıyor değil. Çok dertse yurtiçi alışverişine açabilirsiniz üzerinde çok tartışılacak bir konu değil açıkçası.

Söylediğiniz şey imkansız çünkü işin arka planını bilmiyorsunuz. Oraya açılan bir konu binlerce üyeye anında bildirim ve mail olarak geri dönüyor. Haliyle bunu bilenler art niyetli olarak kullanıyor, 55 mesaj sınırına rağmen hâlâ daha yaşanmıyor değil. Çok dertse yurtiçi alışverişine açabilirsiniz üzerinde çok tartışılacak bir konu değil açıkçası.
Dediğim gibi burada sadece bakınıyorum çok bilgim yok ne nerde nasıl hızlı olur vs sıkıntı yok iyi çalışmalar

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Katılmıyorum. 2023 yılında kaydolmana rağmen gerekli mesaj sayısına ulaşamadıysan konu açamıyor olmanı destekliyorum. Bence daha yüksek mesaj sayısı şartı ile beraber "en az 1 aylık hesap" şartı yada yeni hesaplar için "konu onayı" gibi ek kriterler bile düşünülebilir.

Sıcak fırsatlar forumun en popüler bölümlerinden birisi, burada açılan konuları pek çok kişi direkt bildirim olarak alıyor. Bu sebeplerle burada konu açma hakkı, forumu kullanan ve doğal yollar ile gerekli mesaj sayısına ulaşmış kişilerde olmalı. Önlem alınmaz yada kriterler düşürülürse sahte hesaplar gelip kolayca burada spam yapar. Şu hali ile bile yeteri kadar saldırı alıyor. Dolayısıyla bu tip yollar uygulanmak zorunda, zaten kriter yüksek bile değil.

Katılıyorum tabiiki önerim sizlere iş çıkaracak tarzda bi öneri olur özellikle belirttim 55 mesaj lazım sorry diye ne bileyim spam veya saldırı profilleri ayırt ediliyordur diye düşünüyorum en azından birisi hocam derdin ne dese aydınlanırdım aynı anda 4-5 bildirim ile gitmişim haberim yok :) yinede sıkıntı değil sadece manüpile edicek bişey yapmak istemedim profilim eski olsa da buralarda yeniyim

Yedek telefon olarak alınır mı sizce?
1780079467703.webp

Geri