Herkese merhaba foruma yeni katıldım yaklaşık 3 haftadır konularda geziyor takip etmeye çalışıyorum.Yeni bir sistem toplama sürecindeyim sizlerinde görüş ve önerilerinizi merak ediyorum . Sistemi oyun oynamak için topluyorum ağırlılı olarak cs2 oynayacağımı zaman zaman hikayeli oyunlarda oynayacağımı belirterek sisteme geçiyim.
Anakart : MSI MPG X870E Carbon wifi
Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 5070Ti Ventus
Ram : Gskill Trident Z5 Neo RGB (2x16) 6400mhz Cl30
SSD : Samsung 9100 Pro 2tb
PSU : MSI MPG a1250GS 80+ Gold
bunlar topladığım parçalar geriye işlemci , kasa ve fanlar kaldı işlemci olarak 9850x3d veya 9950x3d almayı düşünüyorum
kasa olarakta Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb kasayı düşünüyorum konunun asıl sorusu hangi işlemci daha doğru olur ve fan konusunda çok sesli çalışmayacak fanlar almayı düşünüyorum tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım va herkese teşekkürler şimdiden .
Anakart : MSI MPG X870E Carbon wifi
Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 5070Ti Ventus
Ram : Gskill Trident Z5 Neo RGB (2x16) 6400mhz Cl30
SSD : Samsung 9100 Pro 2tb
PSU : MSI MPG a1250GS 80+ Gold
bunlar topladığım parçalar geriye işlemci , kasa ve fanlar kaldı işlemci olarak 9850x3d veya 9950x3d almayı düşünüyorum
kasa olarakta Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb kasayı düşünüyorum konunun asıl sorusu hangi işlemci daha doğru olur ve fan konusunda çok sesli çalışmayacak fanlar almayı düşünüyorum tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım va herkese teşekkürler şimdiden .