- Bütçe
- 2750
2.5-3k bütçem var atk a9 un düzü (1.3) uygun fiyatlı ama kaplaması yok sensörü düşük fln diyr eledim a9 plus (1.7k) şarj açısından çok iyi ama mouse pad seçme durumu varmış şans işi biraz alsam benim mouse padi beğenmese wraithden iade edebilir miyim bilmiyorum. A9 pro fiyatı (2.4k) sensörü iyi mcu su iyi fln, a9 ultra 3k yı geçiyor 3k dan fazla para verceksem direk syrox v8 veya v6 alıcam bilgisayarım özelliklerine linkten bakabilirsiniz : https://www.vatanbilgisayar.com/int...tus-pro-h610m-e-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html
monitörüm 144hz
oynadığım oyunlar cs lol gta valo bazı hikaye veya farm oyunlarınıda oynuyorum
Şuanki mousem 500 tllik 130gr ağırlığında yapısı çok değişik o yüzden elimin hangi mouseye uygun olduğunu bilmiyorum Oynadığım oyunları yazdım pcmin linkini attım monitörümün kaç hz olduğunu yazdım bu bilgiler dahilinde bir mouse çok fazla para vermek istemediğimi hesaba katarak yapabileceğim en uygun hareketi söyleyebilir misiniz?
monitörüm 144hz
oynadığım oyunlar cs lol gta valo bazı hikaye veya farm oyunlarınıda oynuyorum
Şuanki mousem 500 tllik 130gr ağırlığında yapısı çok değişik o yüzden elimin hangi mouseye uygun olduğunu bilmiyorum Oynadığım oyunları yazdım pcmin linkini attım monitörümün kaç hz olduğunu yazdım bu bilgiler dahilinde bir mouse çok fazla para vermek istemediğimi hesaba katarak yapabileceğim en uygun hareketi söyleyebilir misiniz?