The Last Of Us Part 2 Oyundan Atıyor

Klasik amd değil
Klasik ps pc portu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu elden çıkarıp üstüne 30 bin verip 5070Tİ mi alayım yani mantıksız şeyler söyleme 🤗
Yine yuvalanmis amd düşmanları, olum sizi Nvidia kemikle mi besliyor bır bok Bildiğiniz yok her gördüğünüz amd sisteme yuvarlanıyorsunuz bu grup çok bozuldu

Ben sadece tlou larda yaşadım god of war ların portları çok iyi unchardet da aynı sekilde
God of war da 1-2 kere başıma geldi hocam

Klasik ps pc portu

Yine yuvalanmis amd düşmanları, olum sizi Nvidia kemikle mi besliyor bır bok Bildiğiniz yok her gördüğünüz amd sisteme yuvarlanıyorsunuz bu grup çok bozuldu
Üstte yazdığım şeyi inceler mısın bırak amdyi nvdiayı 😁

Klasik ps pc portu

Yok ya ondan değil ben bir kaç kişj daha gördüm aynen bu sorunu yaşayan hepside amd kullanicisiydi

Şöyle bir konu gördüm steamde gördüğüm kadarıyla da bir çok kişi bu sorunu yaşamış güncel tarihte son gelen sürücünün kararsız olduğunu yazmışlar. Eski sürümü mü indirmem gerekiyor bu durumda?

Crimson desert için açılmış bir konu ama bende The last of usda yaşadığım için aklıma takıldı.
@mfm125 @SalimBdk

Hangi bölgede oyundan atıyor?
Oyunun yazılımı ile alakalı sanırım 1.04 diye yazılım amd de yok
Bu konu crimson desert için açılmış onla alakalıdır onlarca kişi yaşamış ben crimson desert oynamıyorum o yüzden bilmiyorum belki aynı sebeptendir diye attım 3-4 saat oynadım 1 kere oldu öldükten sonra oyun tekrar yüklenirken oldu

Dedigim gibi ben grafik ve cözünürlügü en dibe alıp o spesifik bölgeyi geçtiğimde düzelmişti
Sanırım o bölge de garip bir optimizasyon sorunu beliriyor diye anladım

Bu konu crimson desert için açılmış onla alakalıdır onlarca kişi yaşamış ben crimson desert oynamıyorum o yüzden bilmiyorum belki aynı sebeptendir diye attım 3-4 saat oynadım 1 kere oldu öldükten sonra oyun tekrar yüklenirken oldu
Bir kere olduysa oynamaya devam edin yine olursa düşünürüz

Dosyalari dogrula öyle gir

Sahneye özelde olabilir bilmiyorum çünkü 10 kere öldüm en 1 kere oldu az amd kaynaklı da olabilir belki son sürücüyle alakalı olabilir belirsiz diyelim

Sanırım o bölge de garip bir optimizasyon sorunu beliriyor diye anladım

Bir kere olduysa oynamaya devam edin yine olursa düşünürüz

Dosyalari dogrula öyle gir
Tamamdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,695