Cs2 De Nasıl Gelişebilirim

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,348
Uzun zamandır elo helldeydim yavaş yavaş çıkıyorum. Geçen sezon bir tarafımı yırttım zorla 3k oldum. Bu sezon aim ve teknik bilgi olarak bir tik daha iyiyim 6k ya çıktım daha rahat şekilde. Artık 100 verip 200 kesmiyor. 300 verip 100 kesiyor. Artık rakiplerde zorlaşıyor. Ak ile çıkar çıkmaz hs atan elemanlara pek bir şey yapamiyorum. Daha iyi oynamak için en azından 5k-10k arasında kalabilmek için neler yapmam lazim

Uzun zamandır elo helldeydim yavaş yavaş çıkıyorum. Geçen sezon bir tarafımı yırttım zorla 3k oldum. Bu sezon aim ve teknik bilgi olarak bir tik daha iyiyim 6k ya çıktım daha rahat şekilde. Artık 100 verip 200 kesmiyor. 300 verip 100 kesiyor. Artık rakiplerde zorlaşıyor. Ak ile çıkar çıkmaz hs atan elemanlara pek bir şey yapamiyorum. Daha iyi oynamak için en azından 5k-10k arasında kalabilmek için neler yapmam lazim
gelişim için öncelikle harita havuzu genişletip harita pozisyonlarını klasik başlangıçları öğrenmen lazım , sonra pozisyon bilgisi geliştirmen lazım bunları öğrendikten sonra ufak ufak aim geliştirmeye başlayabilirsin . ilk saydıklarım olmazsa aiminin olmasının bir önemi yok . haritalaraı ve smoke flashları spyhidden den izleyebilirsin. pro maçlar izleyebilirsin.

gelişim için öncelikle harita havuzu genişletip harita pozisyonlarını klasik başlangıçları öğrenmen lazım , sonra pozisyon bilgisi geliştirmen lazım bunları öğrendikten sonra ufak ufak aim geliştirmeye başlayabilirsin . ilk saydıklarım olmazsa aiminin olmasının bir önemi yok . haritalaraı ve smoke flashları spyhidden den izleyebilirsin. pro maçlar izleyebilirsin.
Anubis haricinde tüm haritalarda temel bilgileri biliyorum. Her oynadığım haritada ekstra bir bilgi daha eklemeye çalışıyorum.

Anubis haricinde tüm haritalarda temel bilgileri biliyorum. Her oynadığım haritada ekstra bir bilgi daha eklemeye çalışıyorum.
temel bilgilerden ziyade pro maç izle duracağın yertleri bil pozisyonları oku

En iyi monitör ve ekipman ile iyi bi makinen varsa bunlarda seni bı adım öne taşıyor.
Diğer türlü iyi FPS oyuncusu olmak da %50 den fazlasi yetenek ve kabiliyet bakıyor bence

Seferberliğe katılmayacaz be hocam alt tarafi 10kya çıkıp iki üç arkadaşa hava atcaz
prefire çalış , spreyi kesintisiz atmayı öğren , biraz da oyun içi kararları düzgün versen rahat çıkarsın yoldaşta lem supreme seçkinde 14k civarı az buçuk oynamayı bilen elemanlar geliyor zaten ,

CSGO faceit oynadığım dönem 3000-4000 elo arası oyuyorduk arkadaş grubuyla TR de en iyi amatör faceit gruplarından biriydik. Oynamadığımız prof oyuncu kalmadı.
1-Kendini geliştirmek istiyorsan ilk öncelikle oyunu çok fazla oynamalısın en az günde 5-6 saat senden 1 saat fazla oynayan adam senden fazla gelişecek öyle düşün cs malesef böyle. Prof maç filan izlemek başlangıç için boş iş.
2-Oyun ayarlarını netleştir sana en uygun görüntü ve fare ayarlarını bul ve onlarda sabit kal kas hafızası aimde çok önemli.
(Oyun içi Sens ve fare dpi ikisinin oranı E-dpi bunları iyice oturt)
3- Öncelikle Aimini geliştirmeye odaklan sadece aimi iyi olup hiç bir şey bilmeyen adamlar 10 levele çıkabiliyor faceitde.
4- Aimini geliştirken farklı haritalar öğrenmeye dene ve atölyeden angle lar için çalışma yapabileceğin haritaları oyna. Bu olay aimin geliştirdikten sonra prefire çıkmanı sağlıcak off anglera.
5- Bunu kimse söylemesede oyunun hareket akışı çok önemli yani movement bunun için parkur ve surf maplerinde takıl.
6- Artık aimini iyileştirdiğini düşünüyorsan yavaş yavaş yandan bomba atolye haritalarını gir ve bombaları öğren. Bomba bilmeyen hiç bir şey yapamaz oyunda. Özellikle Flash smoke. Smoke bilmeyen bir insan Vertigo da win alamaz mesela. Faceitde 2000-3000 eloda 5000 lik aimler var ama elemanlar bomba öğrenmedikleri için yükselemiyorlar özellikle türk oyuncularda çok var.

Bunları sürekli yaparsan ve bilinçli haraket edersen çok gelişirsin. Bunların hepsini oturtuktan sonra 3k eloda filan olursan faceitden bahsediyorum ondan sonra prof maç izleyebilirsin ama çok da önemli değil izlemesende olur. MM oynayan giriş seviyesi oyuncunun prof maç izlemesi alt yazısız yabanci dizi izlemeye benzer.

Son düzenleme:
20kyim hava atilacak olay yok çöp gibi oynuyor millet
CS nin kendi sistemi server hızı tickrate olarak ve hile olarak da çok kötü. Bence hiç o yeni MM puan kasmalı olayı oynamayın. Faceit oynayın sadece 20K elo faceitde 5 levele 1500 eloya denk geliyor eskinin globalı 5 level yapar faceit de.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,737
Üyeler
197,264
Son üye
sered32fg
Geri