İncehesap Gaming Gecesi

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhaba https://www.incehesap.com/slate-gol...0586,19840,19842,384513,22276,1156272,2314246 bu sistemi alıyorum. iki tane özelleştirme yaptım sistem üzerinde
işlemciyi değiştirdim ryzen 7 7800 3xd koydum işlemci olarak
bide işlemciyi güncellediğim için sıvı soğutma koydum;

James DonkeyLugis JDC240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucu AM5 ve LGA1700 Uyumlu

nasıl olmuş sistem ?
Kanka kasayı vento 1000w gold olan modeli seçmeni şiddetle tavsiye ederim. Soğutucuda msi mag coreliquid veya lian li galahad modellerinden birini seç bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bence fiyat normal ne ucuz ne pahalı.

Kanka kasayı vento 1000w gold olan modeli seçmeni şiddetle tavsiye ederim. Soğutucuda msi mag coreliquid veya lian li galahad modellerinden birini seç bence.
Hocam bütçe çıksa neler yapacağım ama çıkmıyor bu kasa ve sıvı soğutma işimi görmez mi ?

Hocam bütçe çıksa neler yapacağım ama çıkmıyor bu kasa ve sıvı soğutma işimi görmez mi ?
Hocam gamepower güç kaynağı seni nerde yarı yolda bırakacağı belli değil. 9070XT agresif watt çeken bir ekran kartı ben işimi riske atmam en azından kasayı net değiştirmeni tavsiye ederim.

Tek tek toplasan bence daha iyi olur çok bir avantajı yok sistemin.

Hocam gamepower güç kaynağı seni nerde yarı yolda bırakacağı belli değil. 9070XT agresif watt çeken bir ekran kartı ben işimi riske atmam en azından kasayı net değiştirmeni tavsiye ederim.
Hocam rx6600 ekran kartım ve ryzen 5 7500 f işlemcim var kasa yaklaşık bende 4 yıldır kullanıyorum bu kasada da gamepower psu var bir sıkıntı çekmedim ama marka banada güven vermiyor işte bir vento gamepower asla etmez

Hocam rx6600 ekran kartım ve ryzen 5 7500 f işlemcim var kasa yaklaşık bende 4 yıldır kullanıyorum bu kasada da gamepower psu var bir sıkıntı çekmedim ama marka banada güven vermiyor işte bir vento gamepower asla etmez
Tam olarak problem orda zaten. Yarın da problem çıkarabilir 10 sene çıkarmayadabilir.

hocam alınır mı sistem
Anakart 6k
İşlemci 12.5 13 bandına bu hafta baya bir düştü
Ram 11k
SSD 6k
Soğutucu 2k
Ekran kartı 31k gaming gecesinde var şuan
Eli yüzü düzgün kasa+psu 6 7k. TOTALDE 75 falan ediyor hocam tek tek toplayınca. Sen dandik soğutucu ve güç kaynağıyla 73 küsüre alıyorsun. Tercih senin. Ama ben almam indirim değil bu.

Bide bu dediğim parçaları taksitli şekilde alıyorsun birçoğunu.

Anakart 6k
Ram 11k
SSD 6k
Soğutucu 2k
Eli yüzü düzgün kasa+psu 6 7k. TOTALDE 75 falan ediyor hocam tek tek toplayınca. Sen dandik soğutucu ve güç kaynağıyla 73 küsüre alıyorsun. Tercih senin. Ama ben almam indirim değil bu.

Hocam taktığım sıvı soğutmayı övenlerde var ama

Anakart 6k
Ram 11k
SSD 6k
Soğutucu 2k

Hocam o zaman kalsın ya tek tek toplarım daha iyi gibi ama montajlama işlemi benim için bitiş noktası oluyor genelde montajlama konusunda ben yokum malesef işte bilgisayarcı da yok yakın bana öyle bir sıkıntım oluyor tek tek toplayınca da

Geri