❌İndirim Bitti! Rtx5080 Prime 70.999tl 9 Taksit Var

paraf kart çoğu kişiye yüksek limitli zor çıkıyor veya red yiyor hocam. kart bi de yaygın değil ama ne hikmetse incehesap , vatan, itopya da taksitleri var . banka bunlara para mi veriyor, napıyorsa
bin limitli maximum olan bana paraftan red şoku ulan alayim dedim vatandan itopyadan ne alırız lazım olur diye çıkmadı

Son düzenleme:
271 bin limitli maximum olan bana paraftan red şoku ulan alayim dedim vatandan itopyadan ne alırız lazım olur diye çıkmadı
bende aynı hocam 6yıllık sigortalı çalışıyorum limit 5k vermişler. kart geldiği gibi kırıp kapattım, halkbank,vakıfbank,ziraatbank benden uzak dursun

Sapphire rx 9070 xt nitro var. Şu 5080 içim de ukte kaldı sağlam kart güzel fiyat denk gelse alacağım da bu prime falan bu paraları hak etmiyor.

paraf kart çoğu kişiye yüksek limitli zor çıkıyor veya red yiyor hocam. kart bi de yaygın değil ama ne hikmetse incehesap , vatan, itopya da taksitleri var . banka bunlara para mi veriyor, napıyorsa
O durumlarda ya taksit komisyonununu reklam karşılığında banka karşılar ya da siteyle anlaşma yapar karşı tarafa vade farksız yansıtman durumunda komisyonu %15 yerine %5 alacağım der site de müşterisine taksit imkanı sunmak için kabul eder.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam selam benim de durum aynıydı hatta kart vermeye uygun bulunmadı diyordu. Şubeden gidip çıkarttım ama 50k çıktı.
Şubedeki süreçle online sistemin otomatik değerlendirmesi çok farklı olabiliyor cidden.

Son düzenleme:
Yaşınız kaç acaba. Ben 40 yaşındayım. Benim ve ofisteki arkadaşların iyi bir geliri olmamasına rağmen yüksek limitlerimiz var. Yaştan dolayı olabilir. Ayrıca bir çok mağazada taksit imkanı var paranın. Sadece bileşenler olarak düşünmeyin

5070 ti ye göre %17 performans ile % 30 daha çok öde nice
Aslına bakarsanız bazı modeller arasından jenerasyondan jenerasyona farklılıklar oluşuyor. 5070’e kadar belirli bir düzeyde performans ve fiyat artışı mevcut ancak 5070 ve 5070 ti arasında gerçekten muazzam performans ve fiyat artışı mevcut. 5070 ti ve 5080 arası da bence gayet normal.

Aslına bakarsanız bazı modeller arasından jenerasyondan jenerasyona farklılıklar oluşuyor. 5070’e kadar belirli bir düzeyde performans ve fiyat artışı mevcut ancak 5070 ve 5070 ti arasında gerçekten muazzam performans ve fiyat artışı mevcut. 5070 ti ve 5080 arası da bence gayet normal.
Onun için diyorum o parayı verip almaya değer mi işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri