charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Hocam 2 yıl pek geçici bir süre değil gibi. Bence almışken adam gibi bir kart alın.500 kuponla 11060tlye gelıyor. Max 2 yıllığına kullanıcam geçici cözüm olarak.
Sistemde sadece ekran kartım eksik. 5070ti yada 80 için toplamıstım sıstemı.
9800x3d vs var.
Bu kart üzer mi sizce?
(Bide GTA6 acar mı)
Hocam sistem şu sistemi dolapta tutmaya yüreğim el vermiyor. Bu dönem 5080e de bütçe el vermiyor. 1 max 2 sene idarelik orta alt sevıye kart bakıyodum bu denk geldı mantıklı olarak. Ferrariye egea motoru olacak ama napalımYanlış anlamazsanız neden bu kartı alıyorsunuz.Bütçe
Bu kartla 2k zorlamak istemem 1080 ıcın bajıyorum gecıcı olarak2k da üzmez bence.Ama 2K'da ultra yerine high almak isteyebilirsin.
Hocam daha üst bır şey alırsam ikeride degişmeye üşenirım bu sisteme harcadıgım paraya yazık olur diye düsündüm. Bir de bu kartın fiyat performansı cok iyi. 2 sene sonra kardesin pcyw de takılabilir 12gb vram sebepli öyle bi düsünce de vardıHocam 2 yıl pek geçici bir süre değil gibi. Bence almışken adam gibi bir kart alın.
20ye bunu aldim bide 007 firdt light verceklerHocam 2 yıl pek geçici bir süre değil gibi. Bence almışken adam gibi bir kart alın.