Oynayalı yıllar olmuştu ama barış olmuştu robotlarla insanlar arasında.
Zoraki bir barış ama, robotlar silah zoruyla barış yapmaya zorlamışlardı insanları
Oynayalı yıllar olmuştu ama barış olmuştu robotlarla insanlar arasında.
Zoraki bir barış ama, robotlar silah zoruyla barış yapmaya zorlamışlardı insanları
bayağı oldu ama en iyi sonlardan biriyle bitirmişim sanırım. coorle knkisi polis yaşıyordu diye hatılıyorum serbest bırakmıştık clonelarını. isyancılar amaçlarına ulaşıp şehrin bir bölümüyle hak kazanmışlardı. kadın ve çocukta başka şehre kaçıyordu. sonra çocuk hakkındaki gerçeği öğreniyordu.
benim sonum hem kötüydü hem de tam yapmamışlar oyunun sonunu. marcusun yoldaşlarını oyun sonu kaybettim (biri hafif yaralıydı az beklesin gelirim dedim hemen öldü). connorla polisin kavgasında da başta bişey yapmadım ama baktım bişey olmuyo bi iki bişey yapınca polis öldü böyle olsun istemiyodum. marcus da en son bembeyaz robotlara sesleniyodu ama oyun bana onların kim olduğunu göstermedi daha öncesinde. o yüzden ben de kaplamalar yüklenmedi falan sandım. daha sonra oyun sonlarına bakarken gördüm meğer connor o tamamlanmamış robotlara gidiyomuş falan ama oyun bana onları göstermedi hiç eksik yapılmış benim sonum