19.999,00 TL'ye Rtx5060ti Alınır mı ?

hadi ekran kartına laf ettin de amd işlemciye nasıl laf edebiliyorsun ya :ROFLMAO: neyse hocam iyi günler iyi bayramlar
Hocam ortada gülünecek bir durum yok, gayet de laf edilir. AMD işlemcilerin kağıt üstündeki o sentetik test skorlarına aldanmıyorum ben. İşin pratiğine geçince bitmek bilmeyen AM5 boot süreleri, EXPO açınca saçmalayan RAM uyumsuzlukları, masaüstünde boşta dururken bile bir anda fırlayan sıcaklık dalgalanmalarıyla uğraşmak istemiyorum. Intel tak-çalıştır mantığıdır, sistem tıkır tıkır işler. AMD ise adamı BIOS'ta teknisyen yapar. Benim o Apple ekosistemi benzetmem tam da bu yüzden. Size de iyi bayramlar dilerim

alt tarafı bi öneri istedim arkadaşlar uzatmayalım bence daha da
yanlış anlaşılabilecek bir şey dediysem kusura bakma
5060ti 8gb aldıysan da hayırlı olsun oynadığın oyunlarda hayli hayli yeter ben hala gtx1660 kullanıyorum eksiklik hissetmiyorum. sadece 9060xt daha iyi olur demek istedim. amd ekran kartı istemiyorsan konu kapanmıştır zaten.

yanlış anlaşılabilecek bir şey dediysem kusura bakma
5060ti 8gb aldıysan da hayırlı olsun oynadığın oyunlarda hayli hayli yeter ben hala gtx1660 kullanıyorum eksiklik hissetmiyorum. sadece 9060xt daha iyi olur demek istedim. amd ekran kartı istemiyorsan konu kapanmıştır zaten.
yanlış anlaşılacak bir durum yok sadece sizden fikir almak istedim zaten oynadığım oyun belli cs2 o yüzden benim için vram gibi şeylerin önemli olmadığını söyledim. baktım yetmiyo değiştirir geçerim ömür boyu bende kalacak değil ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında GTX 1080 aldım daha üstü bitek GTX 1080 Ti vardı. Şimdi ne oldu, en alt segment kartlar bile GTX 1080'i rahat geçiyo

1080P için "en azından" 12GB gerekli. Yani 16GB Vram doğru seçim 1080p için ? CS 3GB Vram kullanıyor 1080p'de haberin olsun. Hepsini yükseğe alsan bile 5GB kullanıyor. Ben Laptopumda bile 2K 8GB Vram ile en yüksek ayarlarda gayet rahat oynuyorum.
Ona bakarsan roblox da 1gb kullanıyor bu nasıl örnek düşünmeden yorum yapmasan mı?

Ona bakarsan roblox da 1gb kullanıyor bu nasıl örnek düşünmeden yorum yapmasan mı?
Tamam sen 16gb Vram öner cs2 için :D 4K ultrada oynuyorsun sen sanırım CS2'yi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ortada gülünecek bir durum yok, gayet de laf edilir. AMD işlemcilerin kağıt üstündeki o sentetik test skorlarına aldanmıyorum ben. İşin pratiğine geçince bitmek bilmeyen AM5 boot süreleri, EXPO açınca saçmalayan RAM uyumsuzlukları, masaüstünde boşta dururken bile bir anda fırlayan sıcaklık dalgalanmalarıyla uğraşmak istemiyorum. Intel tak-çalıştır mantığıdır, sistem tıkır tıkır işler. AMD ise adamı BIOS'ta teknisyen yapar. Benim o Apple ekosistemi benzetmem tam da bu yüzden. Size de iyi bayramlar dilerim
Hali hazırda bir intel birde amd sistem kullanıyorum. İşlemci bazında değerlendirecek olursam oyun amaçlı bir sistemde güncel piyasada intel işlemci almak bilgisizlik ve yanlış alışveriş olur. İntel verdiği performans karşılığında fiyatı fazla yüksek. Render iş dalında kullanılmayacaksa intele verilen para tamamen çöpe gidiyor. Ve oyun tarafındada eksi yazıyor. Oyun amaçlı bir sistemde benim kesinlikle önerim AMD olur. 270K plus gibi güzel işlemciler yeni çıkmaya başladı fakat onlarında fiyatlarıda ortada. Soket muhabbetini zaten yazmıyorum herkes bildiği için sadece işlemci olarak değerlendirdim, almak mantıklı bir hareket değil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri