Bu modelden bahsediyorsan, V1 modeli artık satılmadığı için onun hakkında bir şey diyemiyorum. Ancak şu an aktif olarak satılan V2 modelini beğenerek kullanıyorum. Bende Phantom White rengi var. Tek sıkıntısı, beyaz olduğu için kiri biraz belli ediyor.
Rengi olsun, malzeme kalitesi olsun; gerçekten güzel bir klavye. Performansı gayet tatmin edici. Driver'ını da güncellediler, basit bir arayüzü var ve kullanışlı diyebilirim.
Şu anda V2 modelinde bilinen herhangi bir kronik problem bulunmuyor. Ben uzun bir süredir kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Beast markasından çok daha iyidir hocam.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Ek olarak bugün indirimin son günü, sepette ek 120 lira daha iniyor. Almayı düşünüyorsan bu fiyata kesinlikle alınır.