Sanayiye Gitmeden Önce Ne Bilmem Gerekir

Pazarlık yap ne kadar kurtarırsan kârdır

Ortamı tanıcaksın, tutmadığına bir daha gitmiceksin. 3-5 yer gezersin sonunda düzgün birini bulur sadece ona gidersin. Sana uyanı bulana kadar tokatlancaksın ama yapcak bısı yok.

yakında ehliyet alıcam arabam olucak ama sanayiye gitmekten çok korkuyorum geçen gün sadece bir lastik yaması için 500tl verdik işlem 1 dk bile sürmedi . dolandirilmaktan korkuyorum valla sanayiye gitmeden önce ne bilmem gerekir falan yazarsaniz sevinirim
sanayi sitelerinde kazıklama olayı daha çok oluyor mahalle içinde bulabilirsen daha iyi ben öyle yapıyorum bursada otosansit denilen lahım çukuruna girmektense küçükbalıklı tarafında neredeyse yüzde elli ucuza usta buldum.

sanayi sitelerinde kazıklama olayı daha çok oluyor mahalle içinde bulabilirsen daha iyi ben öyle yapıyorum bursada otosansit denilen lahım çukuruna girmektense küçükbalıklı tarafında neredeyse yüzde elli ucuza usta buldum.
peki arabada bir sorun olduğu zaman sorununun ne olduğunu nasıl anlarım mesela arabanin sol tarafinda tıkırtı geliyor ne olabilir gibi

peki arabada bir sorun olduğu zaman sorununun ne olduğunu nasıl anlarım mesela arabanin sol tarafinda tıkırtı geliyor ne olabilir gibi
tek seferde anlaman zor elinden bayağı araba geçecek tecrübe kazanacaksın anca öyle,benim araçta ötme sesi vardı chatgpt ile tespit ettim örneğin.
aracın sol tarafında yay,rot başı aks askı vs birçok parça var hangisinde sorun var anlamak biraz daha basit olur.

Mümkün mertebe sık sık sor, bazı şehrin sanayisi kötüdür, biraz büyük işlemlerde civar şehirlerede sor, yakıtıyla falan bile çok daha ucuza gelebiliyor özellikle küçük şehirlerde, beleşe gezmiş oluyon, genelde büyük şehirlerde bir tık daha iyidir, genelde Genel tamircidense, Ford özel servisi, Toyota özel servisi gibi markaya özel çalışanlar biraz daha anlayabiliyor, ustalar bişey dedi mide böyle forumlar, face grupları vs. yerlerde ve başka ustalara sor araştır, tuzlu bişey olunca korkuyla hemen yaptırma, başka ustaya da sor, önce adamın fikrini dinle, diğer ustanın söylediği şeyi söyleme, adamı etkileme, adamın fikri bittikten sonra böyle böyle bişeyler diyorlar bunla alakası olabilir mi de, bi kaç yerden fikir al, iyi forumlar hayırlı bayramlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen alt takım parçalarından biri eskimiş, ama bazende vidası gevşemiş oluyor sadece, bi somunu sıkarak bitiyor iş. usta hemen şu değişecek bu değişecek diyebilir, eğer çok şey derse bi somunların sıkılığını kontrol eder misiniz o zaman şimdilik vaktim az de, ama başında dur inadına gevşetmesinler, somunları sıktırınca bi git bak, belkide çözülür, ama araba derya deniz, orada olmadan zor, lakin zamanla alışırsın, dünyanın sonuda değil, iyi günler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altına imzamı atarım, bende bursalyım, Küçükbalıklı panayır vs. tarafları bin kat daha iyi, otosansit çakma parçacı ve dolandırıcı dolu, küçük sanayi gereksiz yüksek işçilikler alıyor, bende küçükbalıklıda gidiyorum, bin kat daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri