Hey I'm Still Alive
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,346
hala pahalıysa almassın dıyor haber edersın senkardes size metinde aciklayarak yaziyorum anlamayip basa donup ayni seyi tekrar ediyor adam ne diyeyim? ben zekiyim demedim ama adam kalin kafali gibi ayni seyi tekrar ediyor cozum varken zorla ayni seyi soyluyor? pahaliysa almazsin bunun neresini anlayamiyorsun? ozel olarak 500 sayfa aciklama yapsam sanki okuyupda cevap vericek? isin ozeti bu oldugu halde acikladigim halde bos beles tartisma yaratiyorsa kisi benim sucum ne? en dusuk fiyatli teklif bile butceni asiyorsa baska alternatife yoneleceksin. senin yerine hayatidaki her adimi benmi atacagim yapacagin her isi soylemesimi gerek birisinin? bu tartisma gereksiz bir tartisma bir seyin fiyati butceni asiyorsa almazsin rastgele teklif yazanlar her zaman var? bu gun git istedigin satis sitesine gir istedigin borsa sitesine git orada da 100 liralik seye 500tl yazan adam var? tum ikinci eldeki saticilar bir ele gelipte ulkede halk ikinci el urun alamasin diye iskembeden fiyat yaziyormus gibi konusmaya ne gerek var? arz talep iliskisini anlamayan adam burada sabahtan aksama kadar bana yok senin yanlisin var diye cevap verir durur. ulkede yeterince satista urun yoksa fiyat yukselir bu durumda da sen o urunu almazsin bunun anlamayacak neyi var? bu yaziyi bastan sona okumayip iskembeden yazicak insanlar gelip bana cevap vermesin