Dengesiz Fps İçin Yardımlarınız Bekliyorum

Özelden yazarsanız yardımcı olurum. Gerçi konudaki yöntemleri uygulayacağım, anlamıyorum çok diyorsanız bildiğim ince ayarları uygularım.

Bu arada fiber değilse TT'yi ben Türk NET'e geçirmenizi öneririm. Fiberse bile Türk NET geçirip ₺100 farkla fiber kullanabilirsiniz. Türk NET portları ve ping değerleri çok daha iyi oluyor. Ayrıca harici modeme izin veriyor. Taahhüt varsa şimdiden Türk NET istediği geçiş belgelerini yaparsanız, taahhüt bitince firma sizin adınıza aynı porttan geçiş yapacaktır. En fazla 2-3 saat internet kesilir, yeni internete de Türk NET verdiği kullanıcı adı ve şifre ile girersiniz.
Özelden yazıyorum sizlere yardımcı olursanız memnun olurum

Özelden yazarsanız yardımcı olurum. Gerçi konudaki yöntemleri uygulayacağım, anlamıyorum çok diyorsanız bildiğim ince ayarları uygularım.

Bu arada fiber değilse TT'yi ben Türk NET'e geçirmenizi öneririm. Fiberse bile Türk NET geçirip ₺100 farkla fiber kullanabilirsiniz. Türk NET portları ve ping değerleri çok daha iyi oluyor. Ayrıca harici modeme izin veriyor. Taahhüt varsa şimdiden Türk NET istediği geçiş belgelerini yaparsanız, taahhüt bitince firma sizin adınıza aynı porttan geçiş yapacaktır. En fazla 2-3 saat internet kesilir, yeni internete de Türk NET verdiği kullanıcı adı ve şifre ile girersiniz.
FPS değerleriyle internet'in alaka seviyesi ne ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CS2 zaten dengesiz , bende 7800X3D var maçın yarısında bazen kafayı yiyor.
Şuan valorant'ta FPS konusunda sıkıntılar var diyenler var.

Bu dediklerimi yap ama muhtemelen oyun motorları yüzünden

FPS değerleriyle internet'in alaka seviyesi ne ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CS2 zaten dengesiz , bende 7800X3D var maçın yarısında bazen kafayı yiyor.
Şuan valorant'ta da sıkıntılar var diyenler var.

Bu dediklerimi yap ama muhtemelen oyun motorları yüzünden
Kötü bir ağ sunucu iletişimini bozacağından, yaşayacağınız ani gecikmeler donanımdaki FPS'i de bozacaktır. Şöyle düşün sen yürüyorsun, ama sunucu seni arkada sanıyor. Hop birden sunucu eşliyor seni oyun geri atmış. MMORPG oyunlarda mesela bu çok olurdu, o tarz durumlarda oyun anormal algılayıp FPS düşmesi yaşayabiliyor.

Ramler EXPO da çalışıyor 500 fps gözüküyor bir anda 250 ye düşüyor o da ekranda çok kırılmaya sebebiyet veriyor
Monitörğn 500hz değilse o kadar gerek yok. Sync aç veya fpsi sabitle.

Geri