anladım ama yine de benim k617'nin sesinden iyidirOlsa olsa redden bir tık daha yüksek olur ama blue switch kadar sesli olmaz.
Ben jelly alırdım. Ama tuşları zaten kaygan olur biraz onun o kesin zaten.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
beyler hangisi ya çok arada kaldım görünüş olarak jelly(sağdaki) daha güzel gibi aslında ama uzun kullanımda tuşları böyle yağlanıcak gibi bi tipi var karar veremedim
Tuşlar yağlanmaz da çizilir, hissiyat olarak da pbt'ye göre daha sert, cam gibi bir hissiyat verir. Tuşların bir arada durduğu dar kasalar için jelly daha hoş durur ancak bana kalırsa bu kasa için görünüş avantajı da yok.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
beyler hangisi ya çok arada kaldım görünüş olarak jelly(sağdaki) daha güzel gibi aslında ama uzun kullanımda tuşları böyle yağlanıcak gibi bi tipi var karar veremedim
nası gelmiş hala stok yok baileys destoklar gelmiş tekrar
baileys dışındaki 3 modelde tükenmişti onlar gelmiş hocamnası gelmiş hala stok yok baileys de
Onlar geleli biraz olmuştu.baileys dışındaki 3 modelde tükenmişti onlar gelmiş hocam
aluminyum klavyeler ağır olduğu için ayak olmuyorBu klavyenin altında yükseltme ayağı yok mu?