Eksik Parçalar İçin Tavsiye

Earass

80+
Reaksiyon skoru
1
Yaklaşık 2 yıl önce o zamanki ihtiyacım doğrultusunda sistem topladım şimdi bazı revizeler yapmam gerek tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Elimde
İ7 12700f işlemci
Asus prime b660 anakart
2 adet 8gb 3200mhz Ram
Ekran kartı olarakda R7 240 var
Şimdi oyun oynamak için ekran kartı alıcam fp olarak intel arc b580 düşünüyorum ve yüksel olasılıkla onu alıcam.
Bütçem toplamda 16 - 17 bin lira
Ekran kartı, monitor ve Kasa psu lazım önerilerinize açığım

Evet kimse bişey dememiş :/
Ben kendi düşündüklerimi ekliyim yorumlarınızı bekliyorum
Çok üst düzey beklentim yok o yüzden fiyat performans ürünleri kullanıcam
Ekran kartı olarak intel arc b580 işimi çok rahat görecektir diye düşünüyorum

Monitor olarak şunu
https://www.hepsiburada.com/ktc-24-5-h25t7-fhd-ips-200hz-1ms-p-HBCV000078MT99?magaza=Hepsiburada

Kasa psu olarak çok kararsızım fazeon kasalar çok uygun fiyatlı gibi ama forumda psu su hakkında çoğu kişi iyi yorum yapmıyor gibi

Evet kimse bişey dememiş :/
Ben kendi düşündüklerimi ekliyim yorumlarınızı bekliyorum
Çok üst düzey beklentim yok o yüzden fiyat performans ürünleri kullanıcam
Ekran kartı olarak intel arc b580 işimi çok rahat görecektir diye düşünüyorum

Monitor olarak şunu
https://www.hepsiburada.com/ktc-24-5-h25t7-fhd-ips-200hz-1ms-p-HBCV000078MT99?magaza=Hepsiburada

Kasa psu olarak çok kararsızım fazeon kasalar çok uygun fiyatlı gibi ama forumda psu su hakkında çoğu kişi iyi yorum yapmıyor gibi
bana kalırsa B580 yerine 2.elden 6800xt 6900xt veya direk bütçeyle ekran kartı alıp diğerlerini sonraya bırakmak daha mantıklı

bana kalırsa B580 yerine 2.elden 6800xt 6900xt veya direk bütçeyle ekran kartı alıp diğerlerini sonraya bırakmak daha mantıklı
Ama şuan kullandığım psu hem 500watt hemde biraz tarih eser statüsünde, ve söylediğin kartlar ikinci elde minumum 15k bandında çok kararsız kaldım

Ama şuan kullandığım psu hem 500watt hemde biraz tarih eser statüsünde, ve söylediğin kartlar ikinci elde minumum 15k bandında çok kararsız kaldım
2.elden high power sağlam bir psu ile bulabilirsin 6800ü 9 a aldım yeni kapalı kutu olarak ben açtım jelatini toplu almış arkadaş kutu depoda kalmış akıbeti belirsizdi açtım test ettim kapalı kutu şekilde aldım

2.elden high power sağlam bir psu ile bulabilirsin 6800ü 9 a aldım yeni kapalı kutu olarak ben açtım jelatini toplu almış arkadaş kutu depoda kalmış akıbeti belirsizdi açtım test ettim kapalı kutu şekilde aldım
high power Psu iyidir fikri nereden çıktı bilmiyorum ama SPL Psu tier list kontrol etmeden almasın kimse. High power psuların baya bir kısmı sıkıntılı

Güzel denk getirmişsin. İlk önceliği psu ya vereyim o zaman, ekran kartını güzel indirim denk getirebilirsem çözeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

high power Psu iyidir fikri nereden çıktı bilmiyorum ama SPL Psu tier list kontrol etmeden almasın kimse. High power psuların baya bir kısmı sıkıntılı
Önerebileceğin bir psu var mı

Fazeon PSU'lar idarelik diye biliyorum, rezalet değil hazır sistemde denk gelirse kullanılabilir ama direkt PSU alınacaksa daha iyi şeyler var. Monitör olarak da tercih güzel. Ekran kartı olarak B580 tercih edilebilir ama sorun yaşama ihtimalinizi göz önünde bulundurun. Aynı fiyatlara ikinci el 6700XT de alınabilir. B580 bazı oyunlarda kötü performans veriyor diye (örn. CS2), hala tam olarak stabil değil diye çok sevilmiyor ama kartta MFG var ve RT performansı da AMD kadar iyi diye biliyorum yanlışım yoksa.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntel işlemciler hakkında çok bilgim yok sizinkiyle ilgili yorum yapamam ama B580'den tam verim alabilmek için minimum R5 5600 ayarında bir işlemci olması daha iyi olur.

şuanda C tier ve daha altı hadron benzeri fason ürünlerle yakın fiyatta sertifika ve koruma lisanslı high powerlar bulunabiliyor ben kendimde çok araştırdım sonra tercih ettim aldım her markanın her ürünü alınmaz zaten bu tüm markalar için geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri