Rampage OCTAGON B70 Siyah 12cm ARGB Sicaklik Göstergeli Kule Tipi Hava Sogutucu | ITOPYA
Rampage OCTAGON B70 Siyah 12cm ARGB Sicaklik Göstergeli Kule Tipi Hava Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile OCTAGON B70 SIYAH ITOPYA'da
aldım bi tane dümenden lazım olur![]()
Rampage OCTAGON B70 Siyah 12cm ARGB Sicaklik Göstergeli Kule Tipi Hava Sogutucu | ITOPYA
Rampage OCTAGON B70 Siyah 12cm ARGB Sicaklik Göstergeli Kule Tipi Hava Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile OCTAGON B70 SIYAH ITOPYA'dawww.itopya.com
Ya dayı geçenki ramları kaçırdım bunu kaçırdım r5 5600 işlemcim var anakart ekran kartı ssd bakıyorum ama f/p olaran denk getiremiyorumVallahi kaçırdığım iyi olmuş elimde fazladan 360 sıvı soğutma 3 tane kule tipi vardı zor bela sattım birazını. Şimdi bunu görünce de kesin dayanamaz alırdım
Ddr5 sistem dizmeyeceğim bana ddr4 fazlasıyla yeter cs valo metin2 tarzı oyunlar oynuyorum hikayeli oyun oynamıyorum sadece oyun yayını yapıyorum live studio da bu oyunları yapacağım yani dizebilirsem laptop yetersiz geliı i5 11400h 3050ti ekran kartlı monster varVallahi kaçırdığım iyi olmuş elimde fazladan 360 sıvı soğutma 3 tane kule tipi vardı zor bela sattım birazını. Şimdi bunu görünce de kesin dayanamaz alırdım
Yapma yanarızVallahi kaçırdığım iyi olmuş elimde fazladan 360 sıvı soğutma 3 tane kule tipi vardı zor bela sattım birazını. Şimdi bunu görünce de kesin dayanamaz alırdım
Ben zaten ne var ne yok kacirdim kafaya takmıyorum artık sistemi tamamladım daha umrumda değil denk gelirse ne alaYa dayı geçenki ramları kaçırdım bunu kaçırdım r5 5600 işlemcim var anakart ekran kartı ssd bakıyorum ama f/p olaran denk getiremiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ddr5 sistem dizmeyeceğim bana ddr4 fazlasıyla yeter cs valo metin2 tarzı oyunlar oynuyorum hikayeli oyun oynamıyorum sadece oyun yayını yapıyorum live studio da bu oyunları yapacağım yani dizebilirsem laptop yetersiz geliı i5 11400h 3050ti ekran kartlı monster var
Umarım bende tamamlayabilirimBen zaten ne var ne yok kacirdim kafaya takmıyorum artık sistemi tamamladım daha umrumda değil denk gelirse ne ala