Epic Games Türkçe Dil Desteğini mi Kesti?

Reaksiyon skoru
21
uzun süredir pc de değilim gelince epic games gizli oyun etkinliği mi ne var uygulamaya girdiğimde uygulama ingilizce ayarlardan türkçe seçeyim dedim ama ayarlar arayüzü türkçe ama diğer arayüzler ingilizce dil seçeneğinde ise sistem varsayılanı türkçe yazıyor ama uygulama ingilizce bir bilgisi olan var mı?

1778869591680.webp

1778869615633.webp

Bende de öyle oldu bugün fark ettim, ben uzun zamandır böyleydi de yeni fark ettim sandım jsjfbhsf

bende de aynı sekılde kesmemiştir

geçen günlerde launcher sorunluydu mağazayı açamıyordu düzeltildi ama şuanda da dilin ingilizce olması yine bu tarz bi sorundur diye düşünüyorum yakında düzelir

TLden çıkmasında EPIC, Türkçeden çıkması sorun değil.

TL ibaresi de TRY olarak değiştirildi, umarım bunlar yasal düzenlemelerden ötürüdür de, aklımıza gelen kötü durumları yaşamayız !

Arada bir bug oluyor dil kısmında. Mesela bende bir ara Portekizce , Almanca olmuştu.

Selamlar, bu sorun bende de olmuştu. Sanırım güncellemelerde bazı buglar oluşabiliyor. Sorunu düzelttim;
Soruda ilk fotoğraftaki gibi settings/ayarlar 'a geliyorsunuz; burası Türkçe görünüyor (sistem varsayılanı)
Aşağıda "Sorun giderme"ye tıklıyorsunuz ve sorun giderici çalışıp tüm bugları düzeltiyor ( yeşil yeşil yeşil olarak onarıldığını görürsünüz ) sonra tekrar ana menüye döndüğünüzde Türkçe olduğunu göreceksiniz. İyi forumlar.

Geçen bende kendi kendine İspanyolca falan oldu bir sorun var sanırım Epic' de dil ile ilgili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri