dertsizvemutlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Selamunaleyküm arkadaşlar whatsapp masaüstü programına bir özellik eklemek istiyorum
Misal; İstediğim tarihler arasında atılan mesajları filtrelesin ve sadece onu göster, ve o tarihler arasında "merhaba" geçen mesajları listelesin gibi özellikler
Yapay zeka yardımcı olmuyor , Kolaydır diye düşünüyorum lakin aykırı olarak gördüğü için yardımcı olmadı
Whatsapp web'i kullanmıyorum , whatsapp masaüstü mesajları database olarak kayıt ediyor ve mesajları oradan çekiyor rahat bir şekilde kullanabiliyorum
Ayrıca yapay zeka ile edindiğim bilgileri sizede aktarayım;
WhatsApp Desktop Mimarisi:
┌─────────────────────────────────────────┐
│ WhatsApp.Root.exe │
│ (Host Process) │
│ ┌─────────────────────────────────┐ │
│ │ WebView2 Control │ │
│ │ ┌───────────────────────────┐ │ │
│ │ │ Chromium Engine │ │ │
│ │ │ ┌───────────────────┐ │ │ │
│ │ │ │ web.whatsapp.com │ │ │ │
│ │ │ │ (React App) │ │ │ │
│ │ │ └───────────────────┘ │ │ │
│ │ └───────────────────────────┘ │ │
│ └─────────────────────────────────┘ │
└─────────────────────────────────────────┘
Yani masaüstü programıda whataspp web kullanıyormuş... Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var , malesef takıntılı birisiyim 1 haftadır uğraşıyorum lakin hiç bir yol kat edemedim
Yazılım bilgisi olan kişiler lütfen fikrinizi belirtir misiniz ayrıca burada ki arkadaşları etiketlerseniz sevinirim
Bunun mantığını öğretecek anlatacak kişiyede 5000 TL hediye edeceğim
Misal; İstediğim tarihler arasında atılan mesajları filtrelesin ve sadece onu göster, ve o tarihler arasında "merhaba" geçen mesajları listelesin gibi özellikler
Yapay zeka yardımcı olmuyor , Kolaydır diye düşünüyorum lakin aykırı olarak gördüğü için yardımcı olmadı
Whatsapp web'i kullanmıyorum , whatsapp masaüstü mesajları database olarak kayıt ediyor ve mesajları oradan çekiyor rahat bir şekilde kullanabiliyorum
Ayrıca yapay zeka ile edindiğim bilgileri sizede aktarayım;
WhatsApp Desktop Mimarisi:
┌─────────────────────────────────────────┐
│ WhatsApp.Root.exe │
│ (Host Process) │
│ ┌─────────────────────────────────┐ │
│ │ WebView2 Control │ │
│ │ ┌───────────────────────────┐ │ │
│ │ │ Chromium Engine │ │ │
│ │ │ ┌───────────────────┐ │ │ │
│ │ │ │ web.whatsapp.com │ │ │ │
│ │ │ │ (React App) │ │ │ │
│ │ │ └───────────────────┘ │ │ │
│ │ └───────────────────────────┘ │ │
│ └─────────────────────────────────┘ │
└─────────────────────────────────────────┘
Yani masaüstü programıda whataspp web kullanıyormuş... Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var , malesef takıntılı birisiyim 1 haftadır uğraşıyorum lakin hiç bir yol kat edemedim
Yazılım bilgisi olan kişiler lütfen fikrinizi belirtir misiniz ayrıca burada ki arkadaşları etiketlerseniz sevinirim
Bunun mantığını öğretecek anlatacak kişiyede 5000 TL hediye edeceğim