❌İndirim Bitti! Asus Prime B850m-A 7.520,45 TL 6 Taksit (Bonus 500tl Bonus)

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,393

Kayda geçen en dip fiyat Kasım ayında kupon artı bonuslarla bir 7300 liraya konu açılmış forumda haricen itopya incehesap gamer gen ekstra bir indirim yaptıysa bilmiyorum.

1780253923767.webp

h

Kayda geçen en dip fiyat Kasım ayında kupon artı bonuslarla bir 7300 liraya konu açılmış forumda haricen itopya incehesap gamer gen ekstra bir indirim yaptıysa bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
ocam ben bildirim açtım. İzinde verdim ama bildirim atmıyor site . Nerden actınız tam bildirimleri

6600'e Giga B850M Force'dan sonra bunlar insana pek hoş gelmiyor.

Son birkaç gündür anakartlara baya kafa yordumda aynı fiyatta olan b650 dolu bir kart almak sanki b850 ortalama bir anakart almaktan daha mantıklı. Anladığım kadarıyla en önemli fark b850 çiplerde pcie 5.0 ekran kartı yuvası olması fakat rtx 5090 kartla bile pcie 4.0 yuvada çok az bir fps kaybı oluyor. b850 neden insanlara cazip geliyor onu anlamaya çalışıyorum. Kaçırdığım noktalar var mı acaba ?

Son birkaç gündür anakartlara baya kafa yordumda aynı fiyatta olan b650 dolu bir kart almak sanki b850 ortalama bir anakart almaktan daha mantıklı. Anladığım kadarıyla en önemli fark b850 çiplerde pcie 5.0 ekran kartı yuvası olması fakat rtx 5090 kartla bile pcie 4.0 yuvada çok az bir fps kaybı oluyor. b850 neden insanlara cazip geliyor onu anlamaya çalışıyorum. Kaçırdığım noktalar var mı acaba ?
Abi en yeni en iyisidir yhaaa kafası diyelim.

Az araştırınca diyorum ya USB port, wifi olması veya nvme SSD çıkışlarına bakarım. B650 bazı anakartlar hem fiyat hem özellikle çok avantajlı oluyor. Bilinçli tüketici olmak zorundayız.

Wifi yok USB portları daha az. 5000 e itopya sattı diyen arkadaşın yorumu gördüm evet o zaman baya avantajlı olmuş.

Şu anakartın üst vrm soğutucuları olup ve ikinci ssd ve chipset bölümü blok halinde soğutmalı olsaymış bu fiyata gayet iyi derdim ama anakartta özelliklerin yanında görüntüye de önem verenlerdenim. Giga Force anakartın hem tipi/renkleri hoş hem de çift ram slotu ve ramin işlemciye olan yakınlığı dolayısıyla daha hızlı iletişim, ince ram ayarlarına ve overclock'a yatkınlığı ilgimi çekiyor. USB ve Wifi bir şekilde telafi edilir ama bunlar edilemiyor maalesef. Gerçi söz konusu iki anakart içinde indirim bitti, bir daha ki sefere artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri