darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 807
Denemedim bir bilgim yok. Ama saç için ben de Powertec'in şu ürünü var. Bu ürünün 0.8 mm ucu (ucunu ayarlayabiliyorsun) yani en küçük ucu bundan daha sıkı, ama onunla keserken sine kaydı yapamıyorsun ve o kılları çok dağıtıyor. O metal yüzeyi benzediğinden söylüyorum. Ama çene ve çene altında, Braun vb. setlerine göre daha rahat kesiyordu. Yine de ben bu tarz bir ürünü sakal için almadan önce iyice araştırdım.Teşekkürler peki ya sizce bu nasıldır, başlıksız 0a yakın sakal bıyık kesimi yapılabilir mi?
Powertec TR 3200 Çift Bataryalı Saç Kesme Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Powertec TR 3200 Çift Bataryalı Saç Kesme Makinesi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Powertec TR 3200 Çift Bataryalı Saç Kesme Makinesi özelliklerini incele, 617,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oneblade ise çok iyi kesiyor ya. Fiyatından dolayı iyi olmaz gibi düşünmeyin, zaten başlıkları satıyor. Atıyorum kesim sıklığınıza göre 6 ay veya 1 yılda ucu iyice kötüleşiyor yenisini al kafası. Oneblade'in bir sürü başlıklı satışı olan hali de var. Atıyorum düz başlıklı ₺1000, 5-6 taraklısı ₺1500, yedek başlıkları ise üç tanesi ₺800-1000 arası değişiyor. Braun 3 olması lazım halen evde, 2-3 yıl sonra kesen kısımları yalama oluyor ve yedek parçası yok yani. Braun 3 üretimi yoktu, olduğu dönemde de ₺2000 falan satıyorlardı oradan hesap yapın.