20.000 TL'ye Custom Klavye İçin Parçalar Nasıl?

Reaksiyon skoru
163
Bütçe
20.000

Aklımda bunlar var. Full siyah bir Custom toplayacağım. Bir de PCB'nin yanında stabilizör geliyor mu? Geliyor ise screw in mi? Gelmiyor ise hangi stabilizör almak daha mantıklı olur?

Kasa olarak tofu 60 hem daha kaliteli olur hem sesi daha iyi olur, anakart olarak yapay zekalar venom60 daha iyi diyo araştır bir de onu istersen

Kasa olarak tofu 60 hem daha kaliteli olur hem sesi daha iyi olur, anakart olarak yapay zekalar venom60 daha iyi diyo araştır bir de onu istersen

Venom60'ta RGB olmadığı için tercih edemeyeceğim yoksa aklımda o vardı. Tofu60 galiba full kapalı olduğu için öyle dediniz. Sora60 alsam aman aman bir fark olur mu?

Tamamen tercih meselesi bence kapalı olması daha şık duruyor, ses olarak farkı daha iyidir ama son kara sizin gönlünüz nasıl isterse
Delikli hoşunuza gittiyse devam edin hocam

Tamamen tercih meselesi bence kapalı olması daha şık duruyor, ses olarak farkı daha iyidir ama son kara sizin gönlünüz nasıl isterse
Delikli hoşunuza gittiyse devam edin hocam

Peki PCB'de stablar geliyor mu yoksa ekstra mı almak lazım bunun hakkında bir bilginiz var mı?

güzel build diamond switchleri ben de aldım hoş ürünlere diyecek bir şey yok zaten hepsi en üst seviye ürünler tofuyu biri önermiş ben pek beğenmemiştim kalitesini sora60 daha güzel olur

Zenginlik, sen ne güzel şeysin.
Wraith'ten ürün almak çok sorunlu oluyor haberiniz olsun.

Zenginlik, sen ne güzel şeysin.
Wraith'ten ürün almak çok sorunlu oluyor haberiniz olsun.

Hiçbir sorun yaşamadım hocam en az 10 kere alışveriş yapmışımdır 🙂.

güzel build diamond switchleri ben de aldım hoş ürünlere diyecek bir şey yok zaten hepsi en üst seviye ürünler tofuyu biri önermiş ben pek beğenmemiştim kalitesini sora60 daha güzel olur

Tofu ve Sora kullanmış arkadaşıma sordum Tofu çok daha iyi dedi. Bir kaç yerde daha araştırıp karar vereceğim.

Aklımda bunlar var. Full siyah bir Custom toplayacağım. Bir de PCB'nin yanında stabilizör geliyor mu? Geliyor ise screw in mi? Gelmiyor ise hangi stabilizör almak daha mantıklı olur?
Hacı yanlış anlama eyvlh bütçen var ama pcb ve kasayı ayrı satma muhabbetini saçma buluyorum bi artı performans etkisi de yok. Bana kalırsa alüminyum kasa al ona switch ve keycap tak. Keycapleride bulabilirsen gerçek seramik veya pbt plastik almanız öneririm.

Hacı yanlış anlama eyvlh bütçen var ama pcb ve kasayı ayrı satma muhabbetini saçma buluyorum bi artı performans etkisi de yok. Bana kalırsa alüminyum kasa al ona switch ve keycap tak. Keycapleride bulabilirsen gerçek seramik veya pbt plastik almanız öneririm.

Hocam öyle yapsaydım direkt Slice75 veya Hex80 alıp modlardım 😀. Kendi şahsıma münhasır bir klavye olmasını istiyorum 🙂. Zaten şuan kabataslak hali bu belki 2.elden toplanmış alırım.

Geri