Chrome Eklentisi: Akakçe, Epey, Cimri, Vatan, İtopya İçin Fiyat Takibi

Reaksiyon skoru
27
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz hafta ihtiyaçtan doğan bir chrome extension oluşturdum.

Malumunuz akakçe ve cimri gibi platformları ucuz ürünler bulmak için kullanıyoruz ve ne yazık ki ülkemizde fiyatlar ateş pahası. Bu fiyat pahalılığı arasında bu eklenti oldukça işimi gördü. Özellikle discord ve whatsapp bildirimi olduğu için akakçe alarmlarını kaçırma ihtimalinize karşı fallback oluyor.

1779441023540.webp
1779441037087.webp
1779441053047.webp

Chrome mağazasına incelemeye gönderdim. Geliştirme sürecinde olduğum için önerebileceğiniz şeyler olabilir diye düşündüm. Sorularınız, önerilerileriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli. Özellikle destek olursanız, hepimiz için verimli bir eklenti olacağına inanıyorum.

Eklentin onaylı değil ve güvenlilir olarak işaretlenmemiş. Forumda paylaşmadan önce bu olayı aşman gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Merhaba, henüz yeni yayınlandığı için bu uyarı normal. Genellikle bir kaç ay sürüyor güvenilir olarak değerlendirilmesi. Şimdilik her hafta güncelleme yayınlıyorum. Güvenlik zaafiyeti olmayacak kadar veri topluyor. Ticari olmayan bir eklenti zaten. Daha da geliştirmeye devam ediyorum. Akakçenin sepette ve webe özel fiyatları çekemediğini biliyoruz. Dolayısıyla bunun için de bir adım atıyorum. Ayrıca eklentide donanım arşivi sıcak fırsatlar, gaming gecesi gibi fırsat urllerine yönlendiren butonlar da mevcut.

Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz hafta ihtiyaçtan doğan bir chrome extension oluşturdum.

Malumunuz akakçe ve cimri gibi platformları ucuz ürünler bulmak için kullanıyoruz ve ne yazık ki ülkemizde fiyatlar ateş pahası. Bu fiyat pahalılığı arasında bu eklenti oldukça işimi gördü. Özellikle discord ve whatsapp bildirimi olduğu için akakçe alarmlarını kaçırma ihtimalinize karşı fallback oluyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Chrome mağazasına incelemeye gönderdim. Geliştirme sürecinde olduğum için önerebileceğiniz şeyler olabilir diye düşündüm. Sorularınız, önerilerileriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli. Özellikle destek olursanız, hepimiz için verimli bir eklenti olacağına inanıyorum.
ellerinize sağlık hocam bu devirde işimize çok yarayacak

ellerinize sağlık hocam bu devirde işimize çok yarayacak
Yeni sürüm geliyor. Akakçe, itopya, epey, vatanbilgisayar, cimri sitelerini de kontrol ediyor artık. 3.7 sürümü inceleme sonrası yayınlanacaktır yakında. Ayrıca gaming gecesi geçmiş haftalardan günümüze kadar tüm ürünlerin fiyat değişimlerini görebiliyoruz artık.

1780313985629.webp

güzel bi eklentiye benziyor indirdim kurdum,
sahibinden icinde ekleniblir mi icine ? ilan no girildiginde tüm fiyat gecmisi gösterir sekilde ...

Geri