3 Silindirlere hala çok karşıyım ben,4 silindirde verdiğin gücü 3 silindire yüklersen marka fark etmeksizin 100bin km ye geldiğinde sandık motor garantilemiş oluyorsun,ayrıca motorsal bir problem yaşanmasa bile 3 silindirin turboyada bindirdiği yük,bir problem halinde çok masraflı oluyor.
Marka fark etmeksizin 3 silindirler Türkiye için tasarlanmış motorlar değiller bence.
Öneri içinse benim fikrim,
Vag-122-140 lık 1.4tsı lar ve 1.6 tdı lar çiçektir ama alınacak araba 150k km ye yakınsa turbo kontrolünü yaptırmak gerekli.
Toyota-1.6 132lik 1.8 hybrit çiçektir yormaz,bakımdan bakıma gider gelinir.
Mazda grubunun yeni nesil skyactive motorları sorunsuz oğlu sorunsuzdur.
Renault grubunda 1.3tce max 100k km ye kadar tercihim,1.5dci fransanın benim oğlum yiğittir motorudur

90 ve 110 luk seçeneklerinin ikisi de tercih edilebilir.Dizeller için turbo hortum terletmesinin kontrolünde fayda var.Bu paraya en güzel sorunsuz yormayacak opsiyonlar bence bunlar.Bu paralara gidip Citroen ya Peugeot felan alıp parayı çöpe atmam.
Honda için ise 1.5VTEC bence en başarılı motordur,1.6 DTEC motor seçeneği içinde bildiğim kadarıyla kronik egr sensörü arızası var ama 50k dan 50k ya anca değişim ister o da çok masraflı bir şey değil.