1.5-1.6 Milyon Arası Ne Alınabilir Sorunsuz Kafa Ağrıtmayacak

EMREKKE

80+
Reaksiyon skoru
19
1.5 1.6 milyon tl bandında ne alınabilir 1 yıllık evliyim hız severim ama ilk tercihim değil şuanlık sorunsuz ve 2. el satışı hızlı olan değer kaybetmiyecek bir araç istiyorum. Şuan kafamda Honda civic var 2020 2021 modelleri önerceğiniz bütün arabalara açığım suv sedan farketmez. şimdiden teşekkürler.

1.5 1.6 milyon tl bandında ne alınabilir 1 yıllık evliyim hız severim ama ilk tercihim değil şuanlık sorunsuz ve 2. el satışı hızlı olan değer kaybetmiyecek bir araç istiyorum. Şuan kafamda Honda civic var 2020 2021 modelleri önerceğiniz bütün arabalara açığım suv sedan farketmez. şimdiden teşekkürler.
corolla hybrid tercihtir bana kalırsa masrafı yok iyi baktığında üzmez

corolla hybrid tercihtir bana kalırsa masrafı yok iyi baktığında üzmez
toyota konusunda çok ikna olamıyorum. belirsiz ve agresif kampanyalar yapıyorlar. en son 2020 model fiyatlarına bir anda sıfır verdiler, insanlar neye uğradığını şaşırdı.

şu anda bile corolla cross hybrid liste fiyatı 3.255 iken bir bayi 2.765 fiyat vermiş örneğin.

biraz daha imkanınız varsa taigo life paket indirimde 1.750 ye vardı.

ikinci elde megane, clio, vag grubu gibi piyasası hızlı araçlara yönelebilirsin. temiz octavia, superb bulunabilir. golfün de pazarı iyidir alıcısı vardır direkt

Nasip olursa bu yıl sonunda seçim öncesi bende bir miktar nakit bir miktar kredi ile Corolla almayı düşünüyorum.

toyota konusunda çok ikna olamıyorum. belirsiz ve agresif kampanyalar yapıyorlar. en son 2020 model fiyatlarına bir anda sıfır verdiler, insanlar neye uğradığını şaşırdı.

şu anda bile corolla cross hybrid liste fiyatı 3.255 iken bir bayi 2.765 fiyat vermiş örneğin.

ikinci elde megane, clio, vag grubu gibi piyasası hızlı araçlara yönelebilirsin. temiz octavia, superb bulunabilir. golfün de pazarı iyidir alıcısı vardır direkt
hocam son tüketiciyi memnun ediyor firma günün sonunda aile arabası kavramı girincede memur paket oldu artık zamanının egeası gibi malum fiyatlar arttığından diğer açıdan golf pazarı güzel olsada golf cephesinde kıl insan çok ilana düşünce kafa yorar genç kardeşler sağolsunlar superb iyi demişsiniz aklıma gelmemişti superbler iyidir sadece paket arası fiyatlara göre sanki özelleştirmeler çok boş kalmış kağıtta isim oynuyor gibi safi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasip olursa bu yıl sonunda seçim öncesi bende bir miktar nakit bir miktar kredi ile Corolla almayı düşünüyorum.
2 sene önce krediyi çekip 1.8 alacaktım bayiden güvenip alamadım en son 206yı çöp edincede motora döndük geri ama bende bakınıyorum hala uyguna bulabilirsem hybrid taraftarıyım

hocam son tüketiciyi memnun ediyor firma günün sonunda aile arabası kavramı girincede memur paket oldu artık zamanının egeası gibi malum fiyatlar arttığından diğer açıdan golf pazarı güzel olsada golf cephesinde kıl insan çok ilana düşünce kafa yorar genç kardeşler sağolsunlar superb iyi demişsiniz aklıma gelmemişti superbler iyidir sadece paket arası fiyatlara göre sanki özelleştirmeler çok boş kalmış kağıtta isim oynuyor gibi safi

2 sene önce krediyi çekip 1.8 alacaktım bayiden güvenip alamadım en son 206yı çöp edincede motora döndük geri ama bende bakınıyorum hala uyguna bulabilirsem hybrid taraftarıyım
Honda ile Corolla zaten başka böyle kafam ağrımasın seçeneği çok az. Çevremde honda aracını ilana koyup uzun bir süre bekleyene daha denk gelmedim. Piyasası çok iyi. Alsam bile zararına satmam diye düşünüyorum. Durum ve şartlar o zamana kadar hangisi için uygun olursa onu alacağım.

Honda ile Corolla zaten başka böyle kafam ağrımasın seçeneği çok az. Çevremde honda aracını ilana koyup uzun bir süre bekleyene daha denk gelmedim. Piyasası çok iyi. Alsam bile zararına satmam diye düşünüyorum. Durum ve şartlar o zamana kadar hangisi için uygun olursa onu alacağım.
2022 fc5 var bayi lpgli arabaya kit yaptı arkadaş full yapılı 3-5 nazarlık dışı sorunsuz kmde düşük 1.7 teklif geldi aynı gün ilana

1.0 tsi taigo olabilir

3 Silindirlere hala çok karşıyım ben,4 silindirde verdiğin gücü 3 silindire yüklersen marka fark etmeksizin 100bin km ye geldiğinde sandık motor garantilemiş oluyorsun,ayrıca motorsal bir problem yaşanmasa bile 3 silindirin turboyada bindirdiği yük,bir problem halinde çok masraflı oluyor.
Marka fark etmeksizin 3 silindirler Türkiye için tasarlanmış motorlar değiller bence.
Öneri içinse benim fikrim,
Vag-122-140 lık 1.4tsı lar ve 1.6 tdı lar çiçektir ama alınacak araba 150k km ye yakınsa turbo kontrolünü yaptırmak gerekli.
Toyota-1.6 132lik 1.8 hybrit çiçektir yormaz,bakımdan bakıma gider gelinir.
Mazda grubunun yeni nesil skyactive motorları sorunsuz oğlu sorunsuzdur.
Renault grubunda 1.3tce max 100k km ye kadar tercihim,1.5dci fransanın benim oğlum yiğittir motorudur :D 90 ve 110 luk seçeneklerinin ikisi de tercih edilebilir.Dizeller için turbo hortum terletmesinin kontrolünde fayda var.Bu paraya en güzel sorunsuz yormayacak opsiyonlar bence bunlar.Bu paralara gidip Citroen ya Peugeot felan alıp parayı çöpe atmam.
Honda için ise 1.5VTEC bence en başarılı motordur,1.6 DTEC motor seçeneği içinde bildiğim kadarıyla kronik egr sensörü arızası var ama 50k dan 50k ya anca değişim ister o da çok masraflı bir şey değil.

3 Silindirlere hala çok karşıyım ben,4 silindirde verdiğin gücü 3 silindire yüklersen marka fark etmeksizin 100bin km ye geldiğinde sandık motor garantilemiş oluyorsun,ayrıca motorsal bir problem yaşanmasa bile 3 silindirin turboyada bindirdiği yük,bir problem halinde çok masraflı oluyor.
Marka fark etmeksizin 3 silindirler Türkiye için tasarlanmış motorlar değiller bence.
Öneri içinse benim fikrim,
Vag-122-140 lık 1.4tsı lar ve 1.6 tdı lar çiçektir ama alınacak araba 150k km ye yakınsa turbo kontrolünü yaptırmak gerekli.
Toyota-1.6 132lik 1.8 hybrit çiçektir yormaz,bakımdan bakıma gider gelinir.
Mazda grubunun yeni nesil skyactive motorları sorunsuz oğlu sorunsuzdur.
Renault grubunda 1.3tce max 100k km ye kadar tercihim,1.5dci fransanın benim oğlum yiğittir motorudur :D 90 ve 110 luk seçeneklerinin ikisi de tercih edilebilir.Dizeller için turbo hortum terletmesinin kontrolünde fayda var.Bu paraya en güzel sorunsuz yormayacak opsiyonlar bence bunlar.Bu paralara gidip Citroen ya Peugeot felan alıp parayı çöpe atmam.
Honda için ise 1.5VTEC bence en başarılı motordur,1.6 DTEC motor seçeneği içinde bildiğim kadarıyla kronik egr sensörü arızası var ama 50k dan 50k ya anca değişim ister o da çok masraflı bir şey değil.
valla olaya hiç 1.0 tsi diye bakmadım, 2. el satışı hızlı olan üzerine gittim daha çok. bir de 3 silindirde "0" olarak düşündüm direkt. satış düşünüldüğüne göre çok binilmeyecek bir süre sonra değiştirilecek olarak anlıyorum.

mazda mesela çok güzel hele üst paketleri çok çok dolu, çok uzun süre cx-5 baktım ama baktığım tertemiz ilanlar o fiyatlara 2-3 ay ilanda kalmaya devam etti.

1.6 tdi rapid var şu an bende (bu da hızlı satılmayacak gerçi) çok da güzel çok da seviyorum ama 150bine yaklaştığı için geçici olarak 50 bin altında 1.0 tce clio ile değiştirip, sonra üzerine koyup tekrar üst segmentlere geçiş düşünüyorum.

1.5-1.6 bütçe olunca 1.5 dci clio aşağıda kalıyor ama megane bakılabilir.

superb yerine daha yeni daha düşük km octavia tercih edilebilir. 1.0 tsi e tech ve 1.5 tsi e techlerde bütçenizin yettiği yıllarda alternatör sorunu var. mutlaka garantiden değişip değişmediğini teyit edin derim.

aklıma gelmişken bir de scala 1.6 tdi olanlar var premium paket, cam tavanlı, 70-80 km altında 1.500 civarlarına.

hocam eğer suv düşünürsen şuanda aktif kullandığım araç modeli olan https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ry-44.ooo-km-hatasiz-boyasiz-1319160738/detay tiggo 7 proyu tavsiye ederim fiyatına göre alınabilecek bir araba piyasası hızlı. hız konusundada kesinlikle tatmin eder, genede senin bileceğin iş.

kesinlikle 2018 üstü 1.5 DCi Megane İcon. Aktif olarak kuzen kullanıyor sürekli bende kullanıyorum araba ihtiyaçlardan fazlasını veriyor peynir ekmek gibi satarsın parçası ustası bol ve ölümsüz motor. Çift kavramalılar içinde sorunsuz denilebilecek bir şanzımana sahip. Ve çokta yakışıklı bir araç.
Screenshot_3.webp

A3, A4 F30 bakabilirsin. Bu araclara 50/100k bile harcasan sıfırları hep pahalı olduğu için iyi prim yapıyor ve satarken diğer markalara kıyasla daha yükseğe satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,927
Üyeler
196,856
Son üye
Ardagüler23
Geri