Beyler 3k 5k Bandında Yüzde 65 Sıfır Klavye Çözmem Lazım Ya

Bu arkadaşta öyle paşam çeken de, hatalı yok herkes düzgün. Uyarı alması lazım ikisininde. Gerekirse bana da versinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sende konu başlığını ve açıklamanı düzelt burda kimse yazılı metini senin anladığın samimiyetle anlayamaz bir dahakine dikkat et.
Biz seninle oturup insan gibi konuşabiliyoruz uyarı alıp almamak umrumda değil haksızsam alırım farketmiyor, oturup tüm gün sizi izlemiyorum gördüğüm hakkında konuşabilirim ben konuyu boş yere doldurup sızlatmıyorum arada önerimide yaptım gördüğüm muhabbetede tavrımı koydum bu normal bir durum DADG'dan beri yapıyorum yanlışa yanlış doğruya doğru şeklinde bu konu altında senin arkadaşa nasıl bu şekilde konuşma hakkın varsa bende konuşabilirim sonuçta değil mi hocam eskisi olup olmaması bir şey ifade etmiyor bu konu bazında konuşuyoruz sonuçta lise sırasında sıra arkadaşı değil burada kimse bazı durumları normalleştirmeyi bırakırsanız burada öneri isteyen sorununa çare arayan insanlarda rahatlayacak boş konular boşa uplanmayacak ve başlık için kirlilik birikmeyecek normal bir başlık ve açıklama ile bu gün bu fiyat bandında klavye bakan bir arkadaş bu konuya girip tekrar konu açmadan fikir sahibi olabilirdi mesela ama bu şekilde girip bakacağını sanmıyorum.
Arkadaş içinde link araştırdım atacakların ortalama özellikte aynı klavyeler tercihe bağlı alsın

wraith w75 v2 bakabilirsin önceki modeldeki sorunlar büyük oranda geçti diyorlar

60 ile 65 farkı neki zaten 60 da olur bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

W75 alma dayı bence kasası gıcıdıyor diyorlar.
bildiğim kadarıyla v2 üretim olarak yeni serisi geldi eski kronik durumlar driverdeki vs düzeldi

%75 sorun değilse aluminyum kasalı hi75c pro öneririm fiyatı çok çok iyi şu an

yenilenmiş hocam bazı renkler , olmadı yazarsanız yardımcı olurum fazla almıştım ben dgjdgkgd
benim askıda 2 klavyelik boşluk var ilk konusu açıldığında düşünmüştüm karar verene kadar folding bitti takibe alayım olmadı dmden ulaşırım

Geri