Vatan Saphire 9070xt Mevzusu :)

Şahin''

80+
Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar olayı zaten biliyorsunuz, Vatan'ın 27 küsüre sattığı Sapphire Nitro+ kampanyasından ben de sipariş vermiştim. Araya bayram falan girdi derken 11 gün geçti, kart hâlâ gelmedi. Bugün arayıp ürünün tedarik edilemediğini söylediler ve resimdeki XFX Swift modeli önerdiler.

Ben de kabul etmedim. Sonuçta Nitro+ Sapphire'ın amiral gemisi modeli, Swift ise XFX'in giriş seviye serisi. Bana göre aynı segment kartlar değiller. Bunun üzerine 11 gün bekletildiğimi ve önerilen kartın eşdeğer olmadığını belirterek şikayet kaydı oluşturdum. Öneri ve Yorumlarınızı bekliyorum :)

Ekler

• 1780320321717.webp
    1780320321717.webp
    19.2 KB · Hit: 54
  • 1780320697539.webp
    1780320697539.webp
    30.7 KB · Hit: 51
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar olayı zaten biliyorsunuz, Vatan'ın 27 küsüre sattığı Sapphire Nitro+ kampanyasından ben de sipariş vermiştim. Araya bayram falan girdi derken 11 gün geçti, kart hâlâ gelmedi. Bugün arayıp ürünün tedarik edilemediğini söylediler ve resimdeki XFX Swift modeli önerdiler.

Ben de kabul etmedim. Sonuçta Nitro+ Sapphire'ın amiral gemisi modeli, Swift ise XFX'in giriş seviye serisi. Bana göre aynı segment kartlar değiller. Bunun üzerine 11 gün bekletildiğimi ve önerilen kartın eşdeğer olmadığını belirterek şikayet kaydı oluşturdum. Öneri ve Yorumlarınızı bekliyorum :)
tabii ki nitro ile Swift aynı değil ama 27ye beyaz Swift de fena değil

tabii ki nitro ile Swift aynı değil ama 27ye beyaz Swift de fena değil
Hocam katılıyorum dedigine ancak kart hem beyaz hem en giriş seviye kartlardan biri o nedenle dedigimgibi şikayet oluşturdum yani bana göre saphire nitro plusu kartın muadili taichi felandır en kötü ne bilim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sitede yokmuş teşhirler kalmış bu teşhirler de sorun çıkıyormu

Hocam katılıyorum dedigine ancak kart hem beyaz hem en giriş seviye kartlardan biri o nedenle dedigimgibi şikayet oluşturdum yani bana göre saphire nitro plusu kartın muadili taichi felandır en kötü ne bilim
Swift o kadar da giriş seviye değil. Giriş segmentte en iyi soğutmaya sahip olan. Pulse'tan vs iyi

Soğutması çok iyi

Ekler

• IMG_20260601_191104_edit_1201292898853673.webp
    IMG_20260601_191104_edit_1201292898853673.webp
    409.8 KB · Hit: 29
Hocam biraz baktım doğru ancak yinede biri bi modelin giriş seviyesi iken diğeri en tepe modeli yani birde beyaz teklif etmeleri ayrı uyuz etti ben beyaz setup kuramam sigara içen adamım :D
Senin için en çok ne önemli nitro varken tercih edirmez ama soğutması kötü değil yani

Senin için en çok ne önemli nitro varken tercih edirmez ama soğutması kötü değil yani
Valla hocam maddi açıdanda önemi var benim için görüntü olarakta (renk) birde nitro modelini bayadır istiyordum yani şimdi tutupta aklımda belkide en son sırada bile olmayan ürünü teklif edince sende çok sıcak yaklaşmazsın yani sıcaklıklarının az çok hangisinin ne verdigini biliyorum gigabyte gaming oc kullandım mesela sıcaklıkları rahatsız etmişti gpu sıcaklıgı 60 dı hotspot 94 derece 95 derecede çalışıyordu mesela .

Yasala olarak Muadili (ayni veya es deger modeli) veya mislini (yani daha iyi bir modeli) veya para yi geri vermeliler (parayi iade vermeyi teklif ederseler reddedebilirsiniz)

Hatta bir ara sinerjinin rezilligini anlatip sinerjinin icinden gecen Ark vidoelari ceken bir eleman vardi onunda karti bozukmuydu isiniyormuydu neydi iste daha dusuk bir model iyolaldirlar vs. oda bir sekilde sonunda ayni modeli yada daha ustunu almisti yani yasal olarak hakkin bu swift alma sakin swift ile nitro fiyati arasinda cok buyuk fark var bir daha dusuk bir kart verdikelrinde ''o zaman swift ile nitro'nun normal fiyati arasindaki farki'da verin'' vs. falan de milleti essek yerine koyuyorlar yani sen iphone 17 pro max aliyorsun ama sana elimizde kalmamis iphone 17 veya iphone 16 pro max verelim demek gibi bir sey aslinda (performanstan ziyade fiyat ve sogutma farki var ekran akrtinda tabi amam antik ayni)

mümkün olduğunca zorla thh ye falan başvur son çare kabul et bu kartta güzel

Geri