Sürekli Driver Çökmesi

engellediğim biri vardı şimdi etikeltesem olmaz mı acaba gelip klasik nvidia amd geç diyecek kadar adam mı :D neyse . tüm sistem bileşenleri yaz ve ayrıca undervolt ne yaptın mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her açan kişinin kesin amd diyerek açmıştır hemen kötülemeye gelirlerdi :)
R5 5600 32gb 3200mhz ddr4 ram palit rtx4060 512 ssg 600watt power undervolt yapmadım chat gpt ile bayaağı yöntem denedim ama sonuç yine aynı ağır grafikli oyunlarda yapıyor bu sorunu occt ile stres testi yaptım 15 dkikalık bir sorun bulamadım günlük hata defterinde şu hatayla karşılaşıyorum nvlddmkm kaynağındaki 14 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

R5 5600 32gb 3200mhz ddr4 ram palit rtx4060 512 ssg 600watt power undervolt yapmadım chat gpt ile bayaağı yöntem denedim ama sonuç yine aynı ağır grafikli oyunlarda yapıyor bu sorunu occt ile stres testi yaptım 15 dkikalık bir sorun bulamadım günlük hata defterinde şu hatayla karşılaşıyorum nvlddmkm kaynağındaki 14 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
O olayları bana atar mısın ekran kartı gibi duruyor

Bir de psunun tam ismi yazar mısın tam model

O olayları bana atar mısın ekran kartı gibi duruyor

Bir de psunun tam ismi yazar mısın tam model
Hocam psu gamemaster 600watt hocam size daha kolay ulaşabileceğim bir yerden konuşabilirmiyiz fotoğraf yüklemedi

Eski sürücülerden birini kurmayı dene
Birde 4060 ile 2k monitörü kullanılır 1080p de bile ağlıyor kart :D

Kartin yük altında sıcaklık değerlerini de at reis sorun Nvidia sürücü çökmesi Ile alakalı gözüküyor güç kablosunu kontrol et tam oturmuş mu

Şimdi baktım sa büyül ihtimalle psu dan kaynaklı hata 14 ve 153 güç kaynaklı promblemler yazıyor google da
Kesin emin olamazsın bana atsana reis hataları sisteme reset atsan bile olay görüntüleyicide pc aniden kapandı hatası yazıyor

Occtde 15 dakkada max 65 derece gördüm olay görüntüleyiciden hataları görebiliyorum omu biliyorum ama sayfaya görüntü yükleyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,024
Üyeler
196,871
Son üye
nitroboost
Geri