Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 722
2 hesabımda sadece htler yazdığım için askıya alındı itiraz etmem için biyometrik veri istiyor bende itiraz etmedim
Buradadir herhaldenerede hocam tahmin mi ediyoruz
buradaysa coklu hesap zaten sikinti diye biliyorum kural 19Buradadir herhalde
Evt Instagrambiyometrik veri istiyorsa instagram mı
1 tane oyun 1 tanede tanıdıklarımı eklediğim hesabım vardıbiyometrik veri istiyorsa instagram mı
Hesabı almaya çalışıyordumBuradadir herhalde
Profilinde htler yazıyordu dedim profilinden neden h*tler yazıyor gibisinden birsey sordum 2 dk sonra tak askı geldiburadaysa coklu hesap zaten sikinti diye biliyorum kural 19
Valla bıktım hangi hesabıma girsem askıya alındı canıma yetti alamıyom da geri bu hesabı da banlarlar diyeHitler hitler hitler sansüronline mı burası neden banlasınlar. Instagram ise normal tabi
Gecen arkadaşımın basınada geldiHitler hitler hitler sansüronline mı burası neden banlasınlar. Instagram ise normal tabi
WhatsApptan Facebook a kadar banlarsalar Instagramın askı kararı veren kisilerin Geçmis ve Kurban Bayramını kutlarımHitler hitler hitler sansüronline mı burası neden banlasınlar. Instagram ise normal tabi
Ben Şimdi napacamHitler hitler hitler sansüronline mı burası neden banlasınlar. Instagram ise normal tabi
Yav ben Max 1,2 hafta dm banı yerim diye dusundum ne bileyim Boyle olacağını demekki Hitler önceden saglam cakmıs Instagram aHitler knk tarihçi agalar olayı çaktı![]()
Kategori sosyal medya olduğunda göre meta altında çalışan markalardan biridir herhalde gayet normal başındakiler meyve suyu çünkü2 hesabımda sadece htler yazdığım için askıya alındı itiraz etmem için biyometrik veri istiyor bende itiraz etmedim