Sadece Htler Yazdığım İçin 2 Hesabımda Askıya Alındı

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
722
2 hesabımda sadece htler yazdığım için askıya alındı itiraz etmem için biyometrik veri istiyor bende itiraz etmedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
biyometrik veri istiyorsa instagram mı
Evt Instagram
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biyometrik veri istiyorsa instagram mı
1 tane oyun 1 tanede tanıdıklarımı eklediğim hesabım vardı

Buradadir herhalde
Hesabı almaya çalışıyordum

buradaysa coklu hesap zaten sikinti diye biliyorum kural 19
Profilinde htler yazıyordu dedim profilinden neden h*tler yazıyor gibisinden birsey sordum 2 dk sonra tak askı geldi

Hitler hitler hitler sansüronline mı burası neden banlasınlar. Instagram ise normal tabi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hitler hitler hitler sansüronline mı burası neden banlasınlar. Instagram ise normal tabi
Valla bıktım hangi hesabıma girsem askıya alındı canıma yetti alamıyom da geri bu hesabı da banlarlar diye

Gecen arkadaşımın basınada geldi

Hitler knk tarihçi agalar olayı çaktı 🤣🤣🤣

Hitler knk tarihçi agalar olayı çaktı 🤣🤣🤣
Yav ben Max 1,2 hafta dm banı yerim diye dusundum ne bileyim Boyle olacağını demekki Hitler önceden saglam cakmıs Instagram a

Hicbirsey yapmadım dmden birisi profilimde ne yazıyor dedi bende o sıra birseyler yiyordum hesabların 2 Side askıya alındı

Son düzenleme:
Öteki hesabımın ne günahı vardı onu anlamadım onda hicbirsey yapmadım halde askıya alındı

2 hesabımda sadece htler yazdığım için askıya alındı itiraz etmem için biyometrik veri istiyor bende itiraz etmedim
Kategori sosyal medya olduğunda göre meta altında çalışan markalardan biridir herhalde gayet normal başındakiler meyve suyu çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri