Yardım Epic Games ve Dualsense

MehmetB

80+
Reaksiyon skoru
38
merhaba
epic gamesten indirimdeyken hazir sony oyunlari almak istiyorum, elimde dualsense var.
steamden bu oyunlar (god,wukong,fc..) dualsense ile sorunsuz calisabilir gosteriyor.
epicgameste boyle bir ibare yok sadece konsol uyumlu diyor, bu oyunlari alsam dualsense'i ya da en azindan dualshock olarak gorur mu?
su an aktif olarak rdr2 oynuyorum epicten ds4 ile ancak gosterge farklari sinirimi bozuyor.
bilen eden var midir? yardimci olursaniz sevinirim..

Epic Games in kontrolcü desteği Steam kadar düzgün çalışmıyor, hatta bazı oyunlarda kontrolcüyü bile görmüyor. Hal böyle olunca Epic den ful Dualsense veya Dualshock desteği beklemek ne kadar doğru olur bilemedim.

Yalnız şöyle bir şey deneyebilirsin, oyunu Epic te kuruyoruz zaten, yalnız başlatırken Steam üzerinden başlat. Steam e dışardan oyun ekleme var, nette aratırsan detaylarını öğrenirsin. Ben bu şekilde yaparak, Epic te kontrolcüyle oynayamadığım bazı oyunları, Steam üzerinden başlatarak kontrolcüyle oynamıştım.

Epic Games in kontrolcü desteği Steam kadar düzgün çalışmıyor, hatta bazı oyunlarda kontrolcüyü bile görmüyor. Hal böyle olunca Epic den ful Dualsense veya Dualshock desteği beklemek ne kadar doğru olur bilemedim.

Yalnız şöyle bir şey deneyebilirsin, oyunu Epic te kuruyoruz zaten, yalnız başlatırken Steam üzerinden başlat. Steam e dışardan oyun ekleme var, nette aratırsan detaylarını öğrenirsin. Ben bu şekilde yaparak, Epic te kontrolcüyle oynayamadığım bazı oyunları, Steam üzerinden başlatarak kontrolcüyle oynamıştım.
steame epic gamesi mi ekliyorsun yoksa oyunlari mi? tesekkur ederim

Steam e dışardan oyun ekleme diye aratırsan çıkıyor, hangi oyunu kurduysan onu ekliyorsun.

tesekkurler
cevap bulamadim yine de soruma, rdr2 var epicte yuklu sadece o da sony oyunu degil sanirim steam de dualsense destekliyor demiyor.
asil merak ettigim gow,wukong,fc oyunlari dualsense gorecek mi adaptive triggerlar ve titresim olacak mi ?
steamde gorecegini belirtiyor ancak oyunlar orada cok pahali maglum ps5'da yok. epicte ucuzlar ancak klavye mouse ile oynamak istemedigim oyunlar bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri