Ethn0siDe 80+ Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 93 Reaksiyon skoru 18 Salı, 07:32 #1 Bütçe 2000 2000 TL bütçem var kafamda bir kaç ürün var ama başka tavsiyeniz olursa diye yazıyorum. Qcy T13 pro, qcy melobuds pro, xiaomi buds 6, buds 6 play
2000 TL bütçem var kafamda bir kaç ürün var ama başka tavsiyeniz olursa diye yazıyorum. Qcy T13 pro, qcy melobuds pro, xiaomi buds 6, buds 6 play
amadeus22 80+ Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 303 Reaksiyon skoru 80 Salı, 08:27 #2 baseus bp1 pro kullanıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim. tek sıkıntısı kutusundaki logosu siliniyor ve kutunun mıknatısı ortalama bir mıknatıs.
baseus bp1 pro kullanıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim. tek sıkıntısı kutusundaki logosu siliniyor ve kutunun mıknatısı ortalama bir mıknatıs.
TaHao 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1,804 Reaksiyon skoru 956 Salı, 08:53 #3 amadeus22 yazmış: baseus bp1 pro kullanıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim. tek sıkıntısı kutusundaki logosu siliniyor ve kutunun mıknatısı ortalama bir mıknatıs. Devamı için tıklayın... Ben de düz bp1 kullanıyorum fiyatına göre baya güzel kulaklık
amadeus22 yazmış: baseus bp1 pro kullanıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim. tek sıkıntısı kutusundaki logosu siliniyor ve kutunun mıknatısı ortalama bir mıknatıs. Devamı için tıklayın... Ben de düz bp1 kullanıyorum fiyatına göre baya güzel kulaklık
amadeus22 80+ Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 303 Reaksiyon skoru 80 Salı, 12:29 #4 qcy melobuds proyu çok övüyorlardı hocam. kulaklığın bazı özelliklerini iphone cihazları desteklemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ikisinden birini seçmenizi tavsiye ederim.
qcy melobuds proyu çok övüyorlardı hocam. kulaklığın bazı özelliklerini iphone cihazları desteklemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ikisinden birini seçmenizi tavsiye ederim.