Forumda aktif Chery kullanan varmı

Güncel olarak 2m dan fazla verilmez.
2-3 kamerası var diye kaliteli parca kullanmayan metal yığınına kac yıllık birimini yatırıyor insan.

Cherynin geldiği senesi omoda5 almıştım fiyatlar clio ile aynıydı, baktılar millet almaya başladı catır catır zam yapmaya başladılar.
Arabaları estetik ve göze hitap ediyor ama kalite ve tokluk asla yok.

Tavsiyem Sportage, kodiaq, karoq, tiguan, seat ateca.

Aktif olarak Chery kullanan varmı arkadaşlar şuan sıfır fiyatı 2.600.000tl tiggo8 in
2. Elde bu paralara
60.000-65.000km lerde 2022 kodiaq d segment
50.000-55.000km lerde c segment
Hyundai Tucson
Kia Sportage
Nissan Qasqai
Ds7
Pejo 3008
Opel Granland
Citroen C5
Reno Austral
Alına biliyor ama hem 2. El hemde pejo ds opel Citroen gibi markalarda ortak PS gurubu bunlarda da artık 1.2 motor sorunları ucuz giriş seviyesi şanzıman kullanımı ve iç mekandaki sert plastik kullanımı nedeniyle herkes bu guruptan uzak dur diyor

Tucson ge Kia da ise kavrama ve kayma sorunları olduğu söyleniyor

Austral ve nisaan da 1.3 termostat sorunları şanzıman ısınmalarına dair sıkıntılar var

Yine en mantıklı en donanımlı şekilde Chery satılıyor ama Chery e karşı da bi ön yargı var görüşleriniz neler
hocam sa babamda şuan sıfır tiggo 8 var daha 1000km de gayet güzel üzmez bir araç iç donanımı harika gayet atik 1.6turbo motor gayet iş görüyor tek eksisi hızlanması normal modda biraz yavaş birde araç ayarlarını kaydedemiyorsunuz ekranı kırdırnamınz lazım böyle oluncada garantiden çıkıyor diye biliyorum

hocam sa babamda şuan sıfır tiggo 8 var daha 1000km de gayet güzel üzmez bir araç iç donanımı harika gayet atik 1.6turbo motor gayet iş görüyor tek eksisi hızlanması normal modda biraz yavaş birde araç ayarlarını kaydedemiyorsunuz ekranı kırdırnamınz lazım böyle oluncada garantiden çıkıyor diye biliyorum
Hocam Tayron aldık sağolun yine de bilgilendirme için

Araç alırken bende niyetlenmiştim ama araştırınca vazgeçtim açıkcası. Bunların başlıca sebepleri araçta problem oluştuğunda yaşayacağın durumlar. Parça temini, servis süreleri, kazalı durumlarda gösterdiği performans, aracı satmak istediğin zaman çok değer kaybı olması gibi (Her 6-12 ayda bir araç makyaj görüyor ve isim değiştiyor. Bu da aracını satarken değer kaybı olarak geri dönüyor). Verdiğin paraya göre aldığın iç donanım, kalite fazla gibi duruyor ama benim terazimde negatif yanları daha ağır bastı.

Boşluğuma geldi konu tarihine bakmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,118
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri