🔥İndirim Montech Gf120r V2 Argb 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) – Reverse Blade 1849tl

Dostlar geçen aldığımız kule tipi fan iptal olmuş mediamarkt 750 tl kupon tanımlayacak MONTECH AX120 PWM Kasa Soğutucu alınır mı birde bu fan reverse mü bilginiz var mı
Nasil aldin hocam kuponu benmde iptal oldu ama kupon vs yok ya

reis selam, ben de aldım reverse 3'lü set. fanları kasaya tek tek takarsam çalışıyor, hub'a bağladığımda çalıştıramadım, var mı bir trick?
Trick olacak bir şey yok dümdüz bağlıyorsun nasıl bağladığının fotosunu at bakalım

şöyle, anakarta takacağım argb ve fan pinini hub'a, hubdan çıkan argb ve fan pinini de anakarta takıyorum çalışmıyor. aslında kafa karıştıracak bir durum yok farkındayım, hub'a taktığım kabloları direk anakarta takarsam fan çalışıyor

şöyle, anakarta takacağım argb ve fan pinini hub'a, hubdan çıkan argb ve fan pinini de anakarta takıyorum çalışmıyor. aslında kafa karıştıracak bir durum yok farkındayım, hub'a taktığım kabloları direk anakarta takarsam fan çalışıyor
1000127745.webp burayada elektrik yani sata kablosunu yalman lazım arkadaşın tespiti muhtemelen doğru

Satayı bağlamamışım :D

ilk defa bağlıyorum :D

fan hızını kontrol edemiyorum msi center'dan, biostan bir ayar yapmam gerekiyor mu?
anakart üstünden hangi headera bağladıysan o slota göre ayar yapıcaksın.

Geri