3 Bin TL'ye Kadar SATA SSD Önerisi

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3000
Selamlar, Şu an sistemimde 500 GB NVMe M.2 SSD var ancak depolama alanı yetmediği için ek bir SATA SSD almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 3000 TL. Oyunları bu SATA SSD'ye yükleyeceğim Bu bütçede alınabilecek en iyi SATA SSD önerileriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

Anakartım: ASUS PRIME A520M-R

Selamlar, Şu an sistemimde 500 GB NVMe M.2 SSD var ancak depolama alanı yetmediği için ek bir SATA SSD almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 3000 TL. Oyunları bu SATA SSD'ye yükleyeceğim Bu bütçede alınabilecek en iyi SATA SSD önerileriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

Sata ssdler genel olarak indirime girmiyor bu aralar sadece m2 ssdler indirime giriyor.
Anakartında 2.bir m2 girişi varsa 512lik bir m2 ssd çekebilirsin

Sata ssdler genel olarak indirime girmiyor bu aralar sadece m2 ssdler indirime giriyor.
Anakartında 2.bir m2 girişi varsa 512lik bir m2 ssd çekebilirsin
Maalesef hocam 2 tane m2 girişi olmadığı için sata alıyorum :)

Şimdiden teşekkürler.

bütçe zorlanabiliyorsa 1tb m2 ssd al. mevcut 512gb'yi de dönüştürücü ile 2. disk gibi kullan
piyasada el yüzü düzgün sata ssd'ler 5k civarından başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri