Zoko Kasalar: Ucuz Fiyatlar Güvenilir mi?

Defalarca kullanıp sattıgım bir marka her modelinden memnunum su an tank v1 var 7x12 fanlı gayet guzel dik ekran akrtı destegi vs f/p tam. Fiyatların ucuzlugu adamlar toptancı zokodan alan baska bir işyerinden aldıgınızda fiyat 1.5-2 x farkediyor.

Zoko King kullandım siyah 1 yıl hiçbir sorun yaşamadım hala eşimin bilgisayarında kullanıyoruz hala bir sorunu yok taş gibi.

Ucuzluktan kaybeden bir firma bence dandik algısı oluşuyor kendiliğinden
son kullanıcıda ucuz olması göz korkutuyor doğru fakat ederi bu olmalı zaten bunların abartı fiyatlı kasalara fiyat algımız şeş beş olduğundan fazla alışmışız sadece

son kullanıcıda ucuz olması göz korkutuyor doğru fakat ederi bu olmalı zaten bunların abartı fiyatlı kasalara fiyat algımız şeş beş olduğundan fazla alışmışız sadece
aynen oyle genel piyasada olması gereken fiyat ama piyasada bu fiyatlara satılan ürünleri baz aldıgımızda zoko daha pahalı olmalı

bendeki fanların hepsinin ışıkları 4 ayda kesti şuan simsiyah bir kasa kullanıyorum zoko amiral, kasanın kendisi gayet güzel fanları değiştirilirse kaliteli birşeyle çok güzel olur
aslında rgbsiz sistem topluyorum ışıksız felan olsa fena olmazdı ama hava akışı hakkında cok bılgı bulamadım anlayan bı kac arkadasım lian li lancool 217ınf onerdi 170mm fanlar baya iyi hava akışı saglıyor dedıler

Birçok modelini topladığım sistemlerde kullandım fiyatı bandında alınabilir cihazlar, üzmez.

Geri