İlk kez ıem kulaklık alacağım. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Bütçemi rekabetçi tarzda bir kulaklık aramadığım için max 2000 tl olarak düşünüyorum. Müzik performansına da gerek yok. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Pahalı hocam bütçemi 2000TL olarak belirledim. Sitelerin indirim kodları ya da ilk siparişe özel yapılan indirimlerle filan 2000TL altı bir harcama yapmak istiyorum.![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu güzel olabilir ses kalitesi on numara üstat şarkıda güzel dinlersin rekabetçi oyunlardada mükemmel hikayeli oyunlardada kuş cıvıltılarını boyutlu şekilde duyarken falan güzel olabilir bu kulaklık senin için
Eula ultra ve ya Tangzu Wan'er 2Pahalı hocam bütçemi 2000TL olarak belirledim. Sitelerin indirim kodları ya da ilk siparişe özel yapılan indirimlerle filan 2000TL altı bir harcama yapmak istiyorum.