Günümüz Şartlarında Ne Yapılmalı

efeyim

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bütçemi 60kya kadar çıkarabilirim ama biraz düşündüm ve ben görsel odaklı oyunların çoğuyla yani hikayeli oyunlarla ilgilenmiyorum ve bir iki yıl içinde yükseltirim diye düşündüğüm için uzun ömürlü bir sistem kovalamama gerek yok. Klasik riot oyunları cs falan takılıyorum. Sizce 60a sistem toplamak yerine kendimi zorlamadan 35 40a sistem toplasam daha mı mantıklı olur tatmin edici bir performans verir mi?

Arkadaşlar bütçemi 60kya kadar çıkarabilirim ama biraz düşündüm ve ben görsel odaklı oyunların çoğuyla yani hikayeli oyunlarla ilgilenmiyorum ve bir iki yıl içinde yükseltirim diye düşündüğüm için uzun ömürlü bir sistem kovalamama gerek yok. Klasik riot oyunları cs falan takılıyorum. Sizce 60a sistem toplamak yerine kendimi zorlamadan 35 40a sistem toplasam daha mı mantıklı olur tatmin edici bir performans verir mi?
işlemcisi güçlü 5060/9060xt sistemlere bakın hocam hem sizi 2 yıl idare eder hemde fps oyunlarında gayet iyi performans alırsınız ayrıca 1080p hikayeli oyunlardada akıcı oynarsınız yani

bence düşünülmesi gereken şey bilgisayarı ne amaçla kullandığın . yoğun olarak oyun oynamıyorsan hiç kasmayan donmayan sıkıntı cıkarmayacak bir sistemde işlemci başrol oynamakta. ama ikisi dengeli olsun diyorsan muhakkak ya işlemciden ya ekran kartından feragat etmek gerekicek. ya işlemci kotu ekran kartı iyi olucak ya işlemci iyi ekran kartı orta olucak. bu noktada indirimleri cok iyi kovalayıp 7800x3d işlemcili 5060 ti 16 gb bandında bir ekran kartıyla sistem kurabilirsen harika eşleşme olur. gönül 5070 ister ama bütçe dahilinde arayışta olmak lazım hele hele ram fiyatları bu haldeyken

9060XT + 7500F idare eder dediğin senaryoda rahatça

amd ddr5 anakartı en az b650 çift ssd soketli ve psu iyi olan bir sistem alırsan gerisi 7500f 9060xt ile de idare edersin tabi 5060 da olur hem de gelişmeye açık olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri