Yardım 9060 XT 16gb Verip 3080 Ti Aldım İçim Rahat Değil

Reaksiyon skoru
0
9060 xt 16gb gigabyte 3 fanlı modelim vardı asus tuf gaming 3080 ti takasladım kafa kafaya adam kart açılmadı dedi kartı aldıktan sonrada garanti etiketini görmedim adam gittinten sonra fark ettim adam gitti kart 77 derece söylediği de o derece kartın fanı değiştiğini söyledi garantide yazdım geri getirecem falan dedi sizce getirirmi ne yapmalıyım

hiç anlamadım konuyu şuan. hangi kart sizde şuan hangisinin sıcaklığı yüksek hangisinin fanı değişmiş?

Son düzenleme:
9060 xt 16gb gigabyte 3 fanlı modelim vardı asus tuf gaming 3080 ti takasladım kafa kafaya adam kart açılmadı dedi kartı aldıktan sonrada garanti etiketini görmedim adam gittinten sonra fark ettim adam gitti kart 77 derece söylediği de o derece kartın fanı değiştiğini söyledi garantide yazdım geri getirecem falan dedi sizce getirirmi ne yapmalıyım
bende bişey anlamadım knk 3070 almıştım aorus master onda da güvenlik etiketi yoktu kart hotspot değeri ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka gerek yoktu böyle heyecana güncel kart varken eskiye gitmeye

Adama kartı verip göndermen yanlış olmuş. Ben hiç garantiye ürün göndermedim ama garanti belgesi olduktan sonra direkt sen gönderemez miydin? Güvenlik etiketi yoksa servis bir işlem yapmaz diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri