Öneri 32" 2k Monitör Alacağım, Hangisi?

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
478
Aşağıdaki linkteki 3 monitör arasında kaldım. Aylık taksiti Garanti için 2.200'ü geçmemesi gerekiyor. MSI MAG 321CQF E18 biraz daha sıcak bakıyorum.

Sistemim de imzamda. Sıkıntı yaşar mıyım 2k kullanımında?
Bu monitörü alabilirsin.

Ekler

• 1780219132354.webp
    1780219132354.webp
    35.8 KB · Hit: 7
32" için 2k da çok önermem ekran büyük olcağından pixeller gözüne çarpabilir öncelikle önerim avm de 2k 32" monitorlere bi bak görüntüsüne mesela 24"1080p görüntüde sıknıtı yok ama 27" 1080p lerde pixellerisayııyorsun gibi düşünebilirsin onun dışında 3 monitor arasından alıcak olsam

MSI MAG 32CQ6F

Alırdım diğerlerine kıyasla 400cd parlaklığı olduğundan
ama monitorler va panel almışklen ips panellere bakmanıda ayrıten öneriirm

Kullanıyor musunuz hocam? Attıklarımdan iyi mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

32" için 2k da çok önermem ekran büyük olcağından pixeller gözüne çarpabilir öncelikle önerim avm de 2k 32" monitorlere bi bak görüntüsüne mesela 24"1080p görüntüde sıknıtı yok ama 27" 1080p lerde pixellerisayııyorsun gibi düşünebilirsin onun dışında 3 monitor arasından alıcak olsam

MSI MAG 32CQ6F

27 için 1080p de önermiyorlardı ama bana sıkıntı olmadı. Ekranın dibine girdiğinde pikselleri sayarsın tabii. Benlik sıkıntı yok. 1080p den sıkıldığım için 2k geçmek istiyorum aslında. 27 bana küçük geliyor artık bir de.

MSI MAG 32CQ6F

Şu an kullandığımın 1 tanesi IPS ve açıkçası pek bir numarası yok.

27 için 1080p de önermiyorlardı ama bana sıkıntı olmadı. Ekranın dibine girdiğinde pikselleri sayarsın tabii. Benlik sıkıntı yok. 1080p den sıkıldığım için 2k geçmek istiyorum aslında. 27 bana küçük geliyor artık bir de.

Hayır kullanmıyorum, Dell panel kalitesi olarak daha iyi ürünler üretiyor.

Hayır kullanmıyorum, Dell panel kalitesi olarak daha iyi ürünler üretiyor.
Anladım. Peki o benim attıklarım iyi mi kötü mü anlamadım.

Monitörden anlayan yok mu etiketleyelim?

Son düzenleme:
Beyler hala arayıştayım. O 3'ü iyi mi? Aralarında en iyisi hangisi? 27 alayım mı diye baktım ama yok hala küçük geliyor.

Bilen yok mu ya?

Orası öyle ama ghosting fln oluyor va panellerde ips e kıyasla o yöndende sana ips önerirdim.

Orası öyle ama ghosting fln oluyor va panellerde ips e kıyasla o yöndende sana ips önerirdim.
Valla alacaktım zam gelmiş ya. VA'da siyahlar daha siyah diye tercih edecektim. Açıkçası Valo, Cs oynamıyorum arada girer çıkarım. Hikayeli oyunlar, film-dizi, tasarım vb. daha çok.

Valla alacaktım zam gelmiş ya. VA'da siyahlar daha siyah diye tercih edecektim. Açıkçası Valo, Cs oynamıyorum arada girer çıkarım. Hikayeli oyunlar, film-dizi, tasarım vb. daha çok.
Siyahlar daha siyah için alıcaksan alınır bişey diyemem. ama madem oyun odaklı almıcaksın 4k al gitsin bence ben 1080p den 4k ya geçtim baya iyi valorant cs de fps farkıda nerdeyse hiç yok valo 500 değil 450 veriyor mesela

Siyahlar daha siyah için alıcaksan alınır bişey diyemem. ama madem oyun odaklı almıcaksın 4k al gitsin bence ben 1080p den 4k ya geçtim baya iyi valorant cs de fps farkıda nerdeyse hiç yok valo 500 değil 450 veriyor mesela
4k için bütçem yok hocam onlar min 20k dan başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri