38k Ya iPhone 15 Pm Yd Buldum

Niye normal almazsın ki? Yaklaşık 13 serisinden beridir tüm modellerin Pro modelleri daha mantıklıyken bence 17 serisinin baz modeli Pro'dan çok daha mantıklı. Sırf görüntüsünden dolayı Pro'ya geçerim diyorsan da sen bilirsin ama bence boşa para dökmüş olursun.
Hocam zaten düz 16 ya benziyor bence 17 yi 17 yapan şey zaten o geniş kamera çentiği sanki düz 17 17 degilmis gibi geliyor. Ama teknik olarak 15 pm den daha iyiyse ve guvenliyse size güvenip alırım ama son bir soru daha sorayım 16 pro veya 16 pro max bunlari tercih etsem nasıl olur sizce

Hocam zaten düz 16 ya benziyor bence 17 yi 17 yapan şey zaten o geniş kamera çentiği sanki düz 17 17 degilmis gibi geliyor. Ama teknik olarak 15 pm den daha iyiyse ve guvenliyse size güvenip alırım ama son bir soru daha sorayım 16 pro veya 16 pro max bunlari tercih etsem nasıl olur sizce
Yurt dışı alacağım ve başım ağrımasın diyorsan 17'den başka seçeneğin çok yok. Ondan sonra da daha yeni olduğu için 16 Pro Max var. 15 Pro Max'i şu an yurt dışı almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

3 ay önce 8 ay süresi olan 15 pro maxi 31 bine aldım değişensiz 89 pil sağlıklı Adanada , kesinlikle kapalı kutu almayın ikinci el test ederek alın 3utools kullanbilirsiniz biraz araştırırsanız ne işe yaradığını görebilirsiniz uygulamanın

Yurt dışı alacağım ve başım ağrımasın diyorsan 17'den başka seçeneğin çok yok. Ondan sonra da daha yeni olduğu için 16 Pro Max var. 15 Pro Max'i şu an yurt dışı almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
16 pro max alacagim o zaman siyah ve natural için mantikli fiyat nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri