🔥İndirim Fakir F-Air Hava Temizleyici (Gri) 11996 TL

Reaksiyon skoru
66
Trendyolda Fakir F-Air Gri Hava Temizleyici 11996 TL görünüyor. Belirli kartlara 9 taksit de mevcut. Değerlendirebilirsiniz.

Ürün linki: https://ty.gl/ad8t931bxqdtr

Ekler

• IMG_8195.webp
    IMG_8195.webp
    66.8 KB · Hit: 142
Hiç kullanmadım hava temizleyici gerçekten bir işe yarıyor mu ya da işe yaradığını nasıl anlıyorsunuz? Nefes alınca hava daha mı mentollü falan mı geliyor?

Hiç kullanmadım hava temizleyici gerçekten bir işe yarıyor mu ya da işe yaradığını nasıl anlıyorsunuz? Nefes alınca hava daha mı mentollü falan mı geliyor?
Her konuda bir mesajın ve o mesajlarda hep bir goygoyun var gibi geliyor :D

Sigara içiyorsan mantıklı içmiyorsan çok bir numarası yok. Çok tozlu bir bölgedeysen iyi bir hava temizleyici iş yapar

Biraderin evinde var oturup püfür püfür sigara içiyorsun 5 dk sonra koku gidiyor ama evin amerikan mutfak tarzı olması lazım yoksa her odaya çoktan dağılmış oluyor koku

Sigara içiyorsan mantıklı içmiyorsan çok bir numarası yok. Çok tozlu bir bölgedeysen iyi bir hava temizleyici iş yapar
Biraderin evinde var oturup püfür püfür sigara içiyorsun 5 dk sonra koku gidiyor ama evin amerikan mutfak tarzı olması lazım yoksa her odaya çoktan dağılmış oluyor koku
Sigara içmiyorum, sanırım çok mantıklı gelmedi.
Her konuda bir mesajın ve o mesajlarda hep bir goygoyun var gibi geliyor :D
Her konuda mesajım olması güzelmiş ama benim haberim yok brom ondan ( goygoy severim ) :D

Ben geçen hafta 2800 civarına a101 den kiwi marka aldım. Arkadaşlar işe yaramaz zannettim ama 4 misafirim mutfakta sigara içti 7-8 dakikada odada ki bütün sigara kokusunu aldı. Çok faydalı hem sigara hem evde kedi köpek besleyenler için bulunmaz nimet kalitelilerini düşünemiyorum kiwiye göre

Trendyolda Fakir F-Air Gri Hava Temizleyici 11996 TL görünüyor. Belirli kartlara 9 taksit de mevcut. Değerlendirebilirsiniz.

Ürün linki: https://ty.gl/ad8t931bxqdtr
şu fiyat artışları bence en az 20 yıl hapis cezası sebebi olmalı grafiğe bakarsanız şunu anlarsınız turko malı ucuza almak fiyatı Allah u ekber dağlarına çıkarmak baktı ki satamamak yine kâr edebiliceği normal fiyatlara döndürmek ve istisnasız her üründe böyle yapılıyor en son isyan çıkıcak dicem de bizim millet halinden memnun

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
odadaki tozu alsında diye alınmaz daha çok sigara ve evcil haycan tüyleri için fena değil

şu fiyat artışları bence en az 20 yıl hapis cezası sebebi olmalı grafiğe bakarsanız şunu anlarsınız turko malı ucuza almak fiyatı Allah u ekber dağlarına çıkarmak baktı ki satamamak yine kâr edebiliceği normal fiyatlara döndürmek ve istisnasız her üründe böyle yapılıyor en son isyan çıkıcak dicem de bizim millet halinden memnun
heleki cok sik denk geldigim bazi 0e saticilar var urunun resmi distributoru satisi durduktan sonra g0tlerinden fiyat oynatiyolar tam kansizlar

Farkediyor özellikle alerji ya da astımın varsa.

Evet, gerçekten var.
Hissiyat olarak hiçbir şey değişmiyor.
Nereden anlıyoruz işe yaradığını? Şuradan;
Şiddetli bir toz alerjim var, öyle ki son 20 senedir her gün hapşurarak uyanır, burun akıntım yüzünden evden çıkana kadar minimum 1 paket mendili bitirir, evden çıkınca da hayatıma sanki hiç sabah bunlar yaşanmamış gibi devam ederdim.
Philips'in en uygun fiyatlı olanlarından bir tanesini hiçbir beklentim olmadan aldım (odam küçük).
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, 6 ayda sadece 2 kere alerjim tuttu :)
Hayat kalitesini artırıyor resmen.
Alerji için sigaradan daha mantıklı.
odadaki tozu alsında diye alınmaz daha çok sigara ve evcil haycan tüyleri için fena değil
Tersine, tam olarak o amaçla alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri