Yardım Apple Watch 9 Demo Modunu Kapatamıyorum

İlk sıfırlama yapmadan önce tüm her şeye erişim yoktu sonrasında demoyu sıfırladım her şeye erişimim geldi bir daha kapandı açıldı daire tamamlandı ve şimdi erişim için eşleştirme istiyor şuan bu ekrandayım arkadaşlar

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eşleştirme için ios 26 istiyor ben 17 kullanıyorum bunu atlatmanın bir yöntemi vs var mı? Bilgin var mı bu konuda veya geri dönebilir miyim sonradan ios 17ye
beta updateler dışında sanırım dönülmüyor jb olmadan, cihazının modeli saatle uyumluysa güncellemek dışı pek bir çözüm yok

telefon apple degil bozuk benim napsam .d watch 9 cellular esim filan bisi olmuyor mu
hocam keşke samsung watch 7 alsaydınız cihaz apple değilse

beta updateler dışında sanırım dönülmüyor jb olmadan, cihazının modeli saatle uyumluysa güncellemek dışı pek bir çözüm yok

e-simden kaynakli aldim

telefon apple degil bozuk benim napsam .d watch 9 cellular esim filan bisi olmuyor mu
gps + celluar olan heralde esimli olan işte diye biliyorum

tüh ya 14 pro max var ama bu batarya hızlı gitme ve yeni temasını hiç beğenmedim çok kötü duruyo

e-sim kullanicam hocam

gps + celluar olan heralde esimli olan işte diye biliyorum

tüh ya 14 pro max var ama bu batarya hızlı gitme ve yeni temasını hiç beğenmedim çok kötü duruyo
bende ondan onu aldim ztn

Ben seri 10 aldım vatandan bu şekilde teşhir demo ürünü. Demo moddan çıkarmak 2dk mı aldı

Arkadaşlar cihazımı da güncelledim 26.5e demo cihazın 26.09.2026ya kadar garantisi varmış o benim için kötü oldu apple garantisi daha uzun olsaydı keşke onun dışında kusursuz ürün çizik vs yok üründe ekstra olarak pil %100 durumda

Arkadaşlar cihazımı da güncelledim 26.5e demo cihazın 26.09.2026ya kadar garantisi varmış o benim için kötü oldu apple garantisi daha uzun olsaydı keşke onun dışında kusursuz ürün çizik vs yok üründe ekstra olarak pil %100 durumda
kaça aldınız hocam hala stok var mı

Geri