Cs2 Stattrak™ Five-Seven | Karalama Silahının Ederi Nedir?

Reaksiyon skoru
1
Selamlar,

Bugün rüyalar ve kâbuslar kasası açarken 0,000064116 floata sahip StatTrak™ Five-SeveN | Karalama silahı çıktı. Bu silahın ederi nedir sizce? Bu float iyi bir değer mi? Bu konuda bilgili olan dostlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekler

• 730_4.webp
    730_4.webp
    105 KB · Hit: 22
Selamlar,

Bugün rüyalar ve kâbuslar kasası açarken 0,000064116 floata sahip StatTrak™ Five-SeveN | Karalama silahı çıktı. Bu silahın ederi nedir sizce? Bu float iyi bir değer mi? Bu konuda bilgili olan dostlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
1 1.5 dolar arası

Hocam en az 43.olmuş sizin skininiz, bu silahlar arasında tabii. 27.olan 40 dolara koymuş floatdb de. 20 ye koyun gitsin. yada 30 a koyun. Satılmadıkça fiyat düşersiniz.
Daha düşmemiş skininiz siteye ama burdan baktım. Satarken de burdan satabilirsiniz.

Selamlar,

redditte sor daha iyi olur böyle özel floatlar için

Emin misin dostum ? 1.40 zaten 0.06 float'a sahip bahsetmiş olduğum skin 0,00006
eskiden olsa 15 dolar civarı ederdi artık kimse low float kovalamıyor. ben görmüyorum yani skin zaten ucuz max ederi 20 dolar o da alan olursa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en az 43.olmuş sizin skininiz, bu silahlar arasında tabii. 27.olan 40 dolara koymuş floatdb de. 20 ye koyun gitsin. yada 30 a koyun. Satılmadıkça fiyat düşersiniz.
Daha düşmemiş skininiz siteye ama burdan baktım. Satarken de burdan satabilirsiniz.

hocam kimse almıyor göstermelik koyuyorlar satışa

Selamlar,

Bu skinde low float çok önemli değil. Belki pahalıya alan enayi olur 30a fln koy. Ama satilacagini sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri