Rust Tarzı Oyunlar İçin Laptop

krablewe

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
55000
selamlar ben masaüstü kullanıyorum ama yeni bilgisayara geçmeyi düşünüyorum. masaüstü çok kısıtlayabiliyor beni. laptop alıp daha rahat oyun oynayabilmek istiyorum. oynadığım oyunlar RUSTİ SCUM LOL onun dışındakiler hikaye tabanlı özellikle RUST oyununda performans ve en az 5 sene götürebilecek bi laptop önerisi var mı? bütcem 40-55k zaten monitör ve klavye bağlayacağım harici.

selamlar ben masaüstü kullanıyorum ama yeni bilgisayara geçmeyi düşünüyorum. masaüstü çok kısıtlayabiliyor beni. laptop alıp daha rahat oyun oynayabilmek istiyorum. oynadığım oyunlar RUSTİ SCUM LOL onun dışındakiler hikaye tabanlı özellikle RUST oyununda performans ve en az 5 sene götürebilecek bi laptop önerisi var mı? bütcem 40-55k zaten monitör ve klavye bağlayacağım harici.
o fiyata rahat oynatacak cihaz bulmak çok zor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fiyata rahat oynatacak cihaz bulmak çok zor hocam
bu fiyat aralığında sadece masaüstü pclerde rahat oynayabilirsiniz rust ve scumı

Merhabalar hocam, bu konuya bakmanız yeterli olacaktır, bütçeniz gayet yeterli.

kronik sorunları olmayan laptop düşünüyorum eğer kafama yatan olmaz ise kasa olarak alacağım artık mecburi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri