🔥İndirim Lumberjack Fınster Erkek Spor Ayakkabı 40 Numara 100323008 645tl

Destek kısmı kötü falan değil ben flo çalışanıyım burada outlet ürünlere bile değişim iade verilebiliyor, kimi müşteri taş gibi nikeları 1 ay demeden paramparça ediyor şikayetçi oluyor nike kötü mü o zaman eğer ki kronik bir sorun varsa mutlaka yardımcı olunuyor, coğu zaman yöneticiler müşteri memnuniyeti için inisiyatif bile kullanıyor lumberjack gerçekten adidas pumadan iyi diyebilirim herkesin ayakkabı kullanma şekli de dayanıklılıkta etki ediyor ben her markadan giyerim hiç biri sorun çıkarmıyor dönüşümlü olarak kullanılırsa daha da uzun ömürlü olur ayakkabılar halen 4 yıllık lumberjack modeli var ayağımda spora giderken kullanıyorum artık
Dostum ben 45 yaşındayım yüzlerce ayakkabı aldım giydim böyle tabanı kayıp önde toplanan bir ayakkabı görmedim. Bırak onu resim çekip resimden garanti kontrolü olur mu? Ben ayakkabıya 2400 lira para vermişim. Giymeye başladığı anda böyle oldu. Mağazaya tekrardan gidene kadar da çocuğa giydirmedim. Üste bir arkadaş yapıştırsaydın demiş. Niye yapayım 1 aylık ayakkabıya böyle bişey.

Dostum ben 45 yaşındayım yüzlerce ayakkabı aldım giydim böyle tabanı kayıp önde toplanan bir ayakkabı görmedim. Bırak onu resim çekip resimden garanti kontrolü olur mu? Ben ayakkabıya 2400 lira para vermişim. Giymeye başladığı anda böyle oldu. Mağazaya tekrardan gidene kadar da çocuğa giydirmedim. Üste bir arkadaş yapıştırsaydın demiş. Niye yapayım 1 aylık ayakkabıya böyle bişey.
Kısa sürede böyle olduysa değişim talep etseydiniz keşke bizim yöneticilerimiz yardımcı oluyor kısa süre içerisinde sorun çıkaranlara bazı ürünler üretim hatalı olabiliyor

aldım beğenmezsem iade ederim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri