Einhell Te-Cd 18/48 Li-İ Vs Bosch Gsb 185-Lı Ev Kullanıcısı İçin Hangisi

Reaksiyon skoru
86
Bütçe
7000
İyi günler..

Evde kullanmak adına iki cihaz arasında kaldım. Hem delme hem vidalama yapacağım .
( kablo kanalı montajı falan)
Akü ve şarj aleti de içinde hangi model uygundur?

#EinhellTE-CD18/48Li-i
#BoschGSB185-LI

Ev için kullanacaksan ve çok sık değil de ayda 1-2 kez kullanacaksan ben assur markasının çelik mandrenli modelini aldım. yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum içindeki uçlar çok kalitesiz sadece ama vidalama ve delme için sonradan kaliteli uç alabilirsin ben milwaukee marka vidalam ucu aldım sadece tekli. İçinden çıkan dandik uçlarla duvarları çok rahat deldim

Ev için kullanacaksan ve çok sık değil de ayda 1-2 kez kullanacaksan ben assur markasının çelik mandrenli modelini aldım. yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum içindeki uçlar çok kalitesiz sadece ama vidalama ve delme için sonradan kaliteli uç alabilirsin ben milwaukee marka vidalam ucu aldım sadece tekli. İçinden çıkan dandik uçlarla duvarları çok rahat deldim
Assur 21V Çift Akülü Vidalama Çelik Mandren Kömürsüz Motor Darbeli Şarjlı Matkap - 2.511,52 TL https://www.pttavm.com/assur-21v-ci...rsuz-motor-darbeli-sarjli-matkap-p-1339350114

Bu sadece vidalama mı matkap değil mi?

Trendyolda fiyatı daha ucuz şu anda. Bahsettiğim model bu ucunu döndürerek darbeli matkap delme ve vidalama modu var toplam 3 tane duvar delerken darbeli matkap moduna geçiriyorum

Trendyolda fiyatı daha ucuz şu anda. Bahsettiğim model bu ucunu döndürerek darbeli matkap delme ve vidalama modu var toplam 3 tane duvar delerken darbeli matkap moduna geçiriyorum
İnceleyim bakalım sağol

Geri