🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Tekrar merhaba hangi kargoya vermişler ve dağıtıma mı çıktı yoksa yola mı çıktı.Paylaşırsanız çok sevinirim bende daha bir hareket yok çünkü.
Sitelerinde Ticimax Kargo - Hepsijet yazıyor ve takip no yok ama bugün SMS geldi sürat kargoya verilmiş. Yola çıkmış gözüküyor.

Sitelerinde Ticimax Kargo - Hepsijet yazıyor ve takip no yok ama bugün SMS geldi sürat kargoya verilmiş. Yola çıkmış gözüküyor.
Anlıyorum cevap için teşekkürler banada dün kargoya verildi diye sabah bilgi geldi ondan sonra ne sürat nede başka bi kargodan ses seda yok.Sms gelsede içim rahatlasa en azından

kargo gelince haber edersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlıyorum cevap için teşekkürler banada dün kargoya verildi diye sabah bilgi geldi ondan sonra ne sürat nede başka bi kargodan ses seda yok.Sms gelsede içim rahatlasa en azından
1-2 güne gelir doğruysa posta kargo gelince klavyeyi atarsin bilgilenir herkes dostum

bende alacağım arkadaşlar, siparişi gelenler ilk izlenimlerini ve fotograflarını yükleyebilir mi?

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    265.6 KB · Hit: 34
  • 2.webp
    2.webp
    269.5 KB · Hit: 33
Bende begendim benimde kargom bugun geldi hissayat ve ses olarak gercekten guzel

ben begendim.kaliteli duruyor .basma hissiyatı cok ıyı.2
hayırlı olsun güle güle kullan yorumdaki bi arkadaş yüzünden şüphelenmistim yoksa şimdiye benimkide gelmişti sipariş geçtim bende bu fiyata zaten bedava bu klavye yurtdışı fiyatlari 2-2.5den aşağı değil zaten vergisiz halleri

Geri